Foto: Shutterstock

Rudens un ziema ir gadalaiki, kas ne tikai saistās ar drēgnumu un tumšiem vakariem, bet labi pazīstami arī ar krietni lielāku vēlmi pēc mīkstām vilnas zeķēm, mājas omulības un arī lielākas mīļuma "devas" no līdzcilvēkiem. Lai ikdienā vairotu tik vajadzīgo romantiku, portāls Precos.lv piedāvā dažas randiņu idejas, ko iespējams realizēt arī gada aukstajā sezonā, tā ne tikai gūstot jaunus iespaidus, bet arī lieliski uzlabojot noskaņojumu.

Gadījumā, ja tev ir apnicis doties ierastajā 30 minūšu "randiņā" uz tuvējo picēriju vai pastaigā pa parku, kuram ir iets cauri jau neskaitāmas reizes, iepazīsties ar laika pavadīšanas iespējām, kas liks nedaudz izkustēties no mājām un pavisam noteikti ļaus iepazīt jaunas sajūtas, vietas un lietas!

Greznas brokastis brīvdienās

Ziemai nudien piestāv greznība un arī pavisam neliela deva izšķērdības, tādēļ brīvdienās piecelies agrāk, ņem mīļoto aiz rokas un, tā vietā, lai baudītu vakariņas restorānā, nomaini tās pret brokastīm! Aizejiet uz kādu viesnīcu vai augstas klases restorānu un izbaudiet vēlās brokastis jeb branču (brunch). Iepazīstiet vēl nebijušas brokastu ēdienu kombinācijas un, protams, atlikušo dienu izbaudiet viens otra sabiedrību!

Izplāno tikai daļu no vakara plāniem

Tavā pārziņā – vakariņas, bet viņa – filma. Tu izvēlies, kādu izstādi apmeklēsiet, viņš izdomās vēl nebijušu mājupceļa maršrutu. Gribas vēl interesantāk? Izvairieties šo randiņu sākt, satiekot vienam otru mājās! Lai tikšanās vieta ir parka soliņš, "Laimas" pulkstenis vai piemājas autobusa pietura!

Atklājiet kaut ko vēl nedzirdētu!

Atver jebkuru interneta portālu, kurā ir pieejama izklaides un pasākumu programma, izvēlies pilnīgi nejaušu koncertu vai izrādi un – aiziet! Šajā gadījumā tiešām ir svarīgi, ka neviens no jums abiem nezina, ko īsti sagaidīt no plānotās izklaides.

Izdariet taču to beidzot!

Deju nodarbības, dekupāžas meistarklases… Vai varbūt ir pienācis laiks apgūt programmēšanu? Lai arī cik ilgas būtu jūsu attiecības, ir lietas, ko jūs vienmēr esat gribējuši izdarīt, bet katru reizi ir atrasts iemesls, lai to nedarītu. Lai to mainītu, kārotās prasmes apgūstiet kopā, tā atklājot gluži jaunu pasauli un aizraujoši pavadot laiku!

Tēlosim tūristus?

Uzvelciet ērtus apavus, aplieciet ausaines un nodrošinieties ar ūdensizturīgu apģērbu! Ienirstiet pilsētas džungļos un fotografējiet visu, ko redzat, apmeklējiet vietas, kur vēl neesat bijuši, un uzkūkojiet pilsētu no gluži jauna skatpunkta! Tā, iespējams, arī atklāsiet ļoti daudz neiepazītu personības šķautņu vienam par otru.

"Pirmā randiņa" vakars

Šis randiņš ir piemērots tiem, kuri partnerattiecībās jau ir vairāk nekā gadu. Sarunājiet randiņa vietu un uz to dodieties pa dažādiem maršrutiem! Satiekot viens otru, sasveicinieties – jūs taču viens otru vēl nepazīstat! Randiņa laikā iepazīstiet viens otru vēlreiz un atgādiniet paši sev svarīgākās partnera dzīves un personības sastāvdaļas!

Patiesība vai risks

Kurš gan nezina šo spēli? Un divatā jūs varat kļūt vēl atklātāki un drosmīgāki kā jebkad...

Mīlestība franču gaumē

Pieci ēdieni, piecas vietas! Kamēr tiksiet līdz nākamajai vietai, būsiet jau izsalkuši pēc tā, kas sekos. Baudiet uzkodas piemājas kafejnīcā, zupu – restorānā gluži citā pilsētas daļā, savukārt pamatēdienu - vēl neiepazītā restorānā, bet desertu - mazajā, izsmalcinātajā konditorijas veikaliņā un kafiju – iecienītākajā kafijas bārā. Aiziet!

Romantika nav zudusi

Uzrakstiet viens otram vēstuli ar roku – tik vienkārši! Romantika iegūs pavisam citu elpu.

SPA salons mājas gaumē

Zinot to, ka, apmeklējot profesionālos SPA salonus, īsti izbaudīt vienam otra klātbūtni varbūt neizdodas, veiciet kādu no procedūrām mājās. Iegādājieties vannas sāli, bumbas vai pieniņu un ieejiet vannā! Pēc tās veiciet skaistumkopšanas procedūras vai masāžas. Relaksējoši, nedaudz smieklīgi, bet pavisam noteikti – romantiski!

Kinoteātris

Aizejiet uz kino, apmeklējot to citā pilsētā. Jūs pat nevarat iedomāties, cik lieliski ir mazpilsētu kinoteātri! Un pačukstēsim, ka, pavisam iespējams, tur būs ļoti maz cilvēku, kas ļaus arī nedaudz sirsnīgāk izbaudīt vienam otra klātbūtni…

Lielveikalu maģija

Satiekaties lielveikalā! Budžets, kas katram dots – 5, 10, 15 vai 20 eiro atkarībā no jūsu iespējām. Laiks – stunda. Nosacījums – nopirkt otram lielisku dāvanu! Ne tikai dzimšanas dienas un Ziemassvētki ir pelnījuši dāvanas! Ieviesiet tradīciju vienam otru apdāvināt biežāk – iespējams, pat katru mēnesi, piemēram, jūsu iepazīšanās datuma "jubilejā".

Šīs ir tikai dažas no tik ļoti daudzām iespējām, kā vienam otru pārsteigt un izklaidēt gada drēgnajā laikā. Protams, dažreiz vispatīkamāk ir vienkārši palikt mājās, pagatavot vakariņas un kopā aizmigt, izbaudot un sajūtot vienam otra klātbūtni. Izvēle ir jūsu ziņā, un neaizmirstiet, ka lieliska izklaide ir arī lēkāšana pa peļķēm gumijniekos vai sniegavīra celšana, baudot pirmo sniegu! Lai koši gadalaiki un izdevušies randiņi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!