Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā ceturtdienā, 11. septembrī, Zviedrijas pilsētā Gēteborgā norisinājās populārā apģērbu zīmola "Lindex" 60 gadu jubilejas svinības, kurā teju 2000 pasākuma apmeklētāju varēja izbaudīt ne tikai dinamisku un ekskluzīvu modes šovu, bet arī ielūkoties modes pasaules aizkulisēs, baudot svinības kopā ar leģendāro modes dizaineri Žanu Polu Gotjē un pasaulslavenām modelēm, kā arī skatuves māksliniekiem.

Grandiozajos "Lindex" jubilejas svētkos piedalījās arī "DELFI Viņa", pēc ierašanās Gēteborgā nokļūstot slepenajā modes šova un jubilejas ballītes norises vietā, kas pasākuma viesiem netika atklāta līdz pat pēdējam brīdim - kādā no pilsētas ostas teritorijas angāriem.

Šeit skatam pavērās ne tikai krāšņi tērptu pasākuma apmeklētāju pūlis, starp kuriem bija gan modes, gan šovbiznesa pārstāvji, bet arī gaumīgs interjers, koka grīdas slēpjot zelta paklājam, telpas rotājot ledu skulptūrām un rezultātā industriālo ostas teritorijas ēku pārvēršot glamūrīgā svinību vietā.

Par vakara gaidītāko notikumu kļuva ekskluzīvā "Lindex" jaunās rudens/ziemas kolekcijas skate, kas tapusi sadarbībā ar ikonisko modes mākslinieku Žanu Polu Gotjē.

Eleganti aksesuāri, drosmīgi silueti, sievišķīga agresija un skandināvu dizainam raksturīgie krāsu salikumi, kas mijas ar neordināriem printiem un filigrānām detaļām - tas viss raksturīgs "Lindex" šīs sezonas sieviešu apģērbiem. 

Tāpat skatē tika demonstrēti bērnu apģērbi un sieviešu apakšveļa, kā arī "Lindex" jaunums - apakšveļas līnija vīriešiem - "LXM".

Vislielākās modes šova apmeklētāju ovācijas izpelnījās Žana Pola Gotjē veikums - seksapīli un nedaudz panciski tērpi - kleitas, apmetņi, blūzes un aksesuāri, neiztrūkstot arī ikonikajam Madonnas konusveida krūšturim - kurus demonstrēja ne tikai viena no šobrīd populārākajām modelēm - izteiksmīgā rudmate Kārena Elsone, bet arī pasaulē vecākā modeļu profesijas pārstāve - 83 gadus vecā Karmena del Orefisa.

Tāpat modes šovu papildināja dažādas performances, uzstājoties šobrīd popmūzikā aktuālajam meiteņu duetam "Icona Pop" un "Eirovīzijas" dalībniecei Agnes, kā arī Sofijai Elisai Bekstorei, Dženijai Vilsonei un Britai Pērsonei.

Savukārt modes šova finālā, liekot teju eksplodēt telpā uzkarsušajai enerģijai, pa mēli defilēja arī pats vakara karalis - Žans Pols Gotjē, kurš vēlāk, ne mirkli nemulstot, kopā ar modelēm ne tikai iesaistījās vakara izklaidējošajā afterparty daļā, bet arī labprāt fotografējās ar sava talanta pielūdzējiem.

Ielūkojies modes šova fotogalerijā un ļaujies īsam ceļojumam modes, mūžīgā skaistuma un nenogurstošas dzīves svinēšanas pasaulē, savukārt jau drīzumā seko "DELFI Viņa" jaunumiem un aplūko pārējos modes šovā demonstrētos tērpus, kā arī bērnu apģērbu kolekciju un sieviešu un vīriešu jauno apakšveļas līniju!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!