Foto: Vida Press

Keitas Midltones stila izjūta Kembridžas hercogienei ļauj gozēties neskaitāmu labāk ģērbto slavenību sarakstu augšgalā, un ieturētais prinča Viljama sievas stils kalpo par iedvesmu sievietēm visā pasaulē. Midltone sev raksturīgo apģērbu kodeksu nepārkāpj teju nekad, un šai sakarā "Huffington Post" piedāvā piecus modes likumus, ko hercogiene ievēro arī grūtniecības laikā, gaidot nākam pasaulē savu otro mazulīti.

Svārku garums

Foto: Vida Press

Keitas svārku un kleitu garums ir konservatīvs, un hercogieni nekad negadīsies redzēt, tērptu minisvārkos. Tāpat rūpība tiek pievērsta arī Midltones tērpu kritumam – īpaši grūtniecības laikā, hercogienes apģērbs nekad nav piegulošs, bet gan brīvs.

Kurpes

Foto: Vida Press

Visbiežāk Keita izvēlas kurpes ar slēgtu purngalu, nereti – lakotas. Hercogienes garderobē reti gadīsies pamanīt sandales, jo Midltone parasti valkā zeķubikses, kas savukārt likumsakarīgi nav saskaņojamas ar atvērta purngala apaviem.

Kailums

Foto: Publicitātes foto

Midltone teju nekad neatklāj kailu roku un kāju ādu. Kā jau minēts iepriekš, Keita valkā zeķubikses, savukārt roku apakšdelmus nosedz ar garām piedurknēm.

Dekoltē

Foto: AP/Scanpix

Pretēji princesei Diānai, kuras tērpi nereti bija ar pamanāmu dekoltē, Keita valkā apģērbus ar V veida kakla izgriezumu, kas neatklāj gandrīz neko. Jāpiebilst, ka šāds stils ne tikai saskan ar hercogienes formālo ikdienu, bet arī kalpo kā iedvesmojošs piemērs jaunām meitenēm neaizrauties ar savas miesas nevajadzīgu izrādīšanu.

Krāsas

Foto: AP/Scanpix

Lai gan hercogienes apģērbu fasoni ir askētiski, Keita labprāt variē ar krāsām, izvēloties gana izteiksmīgus toņus gan kleitām un kostīmiem, gan mēteļiem un aksesuāriem. Tāpat hercogienes garderobē dominē pasteļtoņi, kas izceļ Keitas ādas un matu krāsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!