Foto: DELFI
Sievietes, protams, ir daiļais dzimums, tomēr ir kategorija dāmu, kas mūsu – pārējo – reputāciju nedaiļo. Ir liela daļa slavenību, kuras sevi mēdz izķēmot tik tālu, ka sākotnējo seju nav iespējams atpazīt. Dažām dāmām plastiskās operācijas ir kļuvušas par apsēstību, guļoties zem skalpeļa atkal un atkal, tādējādi sabojājot savu izskatu tik tālu, ka no iecerētā skaistuma nav ne miņas.

Visā pasaulē ik dienas tiek tērēti miljoni plastisko operāciju veikšanai, lai iegūtu pufīgas lūpas, lielas krūtis vai nostieptas sejas. Dažkārt rezultāti no estētiskiem kļūst par ekstrēmiem. Lūk, neveiksmīgākie piemēri, kurus vairs nav iespējams izlabot!

Amanda Lepore

Amanda Lepore ir 44 gadus veca trasvestītu modele un ierakstu māksliniece. Neskaitāmās pretnovecošanās procedūras viņai liek izskatīties ne visai pievilcīgi.

Viktorija Vailda

Modelei pašai acīmredzot nav sajūtas, ka viņa ir pārcentusies ar sava izskata uzlabošanu.

Šauna Sanda

"Playboy" zaķis Šauna Sanda ar savām lūpu palielināšanas precedūrām ir absolūti izmainījusi savu izskatu.

Donatella Versače

Modes ikona Donatella Versače desmit gadu laikā ir piedzīvojusi dramatiskas izskata izmaiņas.

Foto: Reuters/Scanpix

Johanna Tukiainena

Somu izcelsmes eskorta meitene Johanna Tukiainena, kas kļuvusi slavena seksa skandāla dēļ. Tajā bija iesaistīta viņa un Somijas ārlietu ministrs. Plastiskās operācijas viņu ir padarījušas briesmīgi skaistu burtiskā nozīmē.

Aļona Šiškova

Krievu repera Timati draudzene Aļona Šiškova, būdama glīta meitene, ar skaistuma uzlabojumiem tomēr ir pāršāvusi pār strīpu. Robeža starp skaistumu un neglītumu ir skaidri redzama. Diemžēl arī intervijās meitene ar intelektu neizceļas.

A photo posted by Alena Shishkova (@missalena.92) on May 24, 2016 at 10:36am PDT

Lūk, video ar Šiškovas neveiklo interviju vēl pirms plastiskajām operācijām:
Anete Sončika

Sabiedrības dāma Anete Sončika jau ilgstoši nav redzama publiskos pasākumos, bet savā laikā izpelnījās uzmanību neparastā izskata dēļ.
Vineta Lubgane (attēlā pa kreisi)
Tāpat kā draudzene Anete, arī Vineta ir pārcentusies ar uzlabojumiem. Ja operācijas traucē mīmikai, vajadzētu uzdot sev jautājumu – vai man to vajag?
Džoselīna Vildenšteina Džoselīna Vildenšteina, pazīstama kā kaķsieviete, ir visdrūmākais plastisko operāciju upuris.Šeit var aplūkot video ar ne tiem labākajiem piemēriem, kā izskatīties pēc plastisko operāciju veikšanas. Video ar plastiskajām operācijām, kuru rezultāts ir veiksmīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!