Foto: PantherMedia/Scanpix
Mēs, īpaši sievietes, reti protam ceļot tikai ar rokas bagāžu. Tas, protams, ir kaitinoši, ka citādi nespējam, jo jāmaksā lieka nauda par papildu bagāžu, tā lieku reizi jāpārbauda abos lidojuma virzienos un līdz ar to arī sadārdzinās lidmašīnas biļete. Daļēji tas ir tāpēc, ka neprotam salikt koferī lietas pietiekami efektīvi, lai ietaupītu vietu, un tas ceļošanu padara apgrūtinošu.

Sociālajā tīklā "Facebook" interneta lietotāju sirdis iekarojis video, kuram ir jau 11 miljoni skatījumu, un tas ir par to, kā elementārā un ģeniālā veidā salocīt un salikt apģērbu koferī, ietaupot laiku un naudu.

Video ir redzams, kā sieviete sāk locīt apģērbu, izklājot to uz virsmas. Tad viņa klāj tam virsū citu apģērbu tikai pretējā virzienā, piedurkni liekot uz piedurknes. Tā viņa dara ar astoņiem apģērba gabaliem ar garām piedurknēm un diviem t-krekliem. Tad uz t-krekliem saliek sašķirotas zeķes, apakšveļu, šalles – visu liek kārtu kārtām. Process izskatās mazliet neparasti, tomēr tas ir lielisks ietīšanas process, kā sakārtot un piepildīt ceļasomu. Ja tev tas neizklausās ticami un pārliecinoši, paskaties video! Tas ir tā vērts!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!