Minisvārki ir viens no apģērba gabaliem, ko dizainere Iveta Vecmane ikdienā nevalkā. Viņa ir pārliecināta, ka sieviete, kas ir vairāk apģērbusies un neatkailina savas kājas, dekoltē vai citas ķermeņa daļas, ir noslēpumaināka un interesantāka. Tāpat modes māksliniece neslēpj – viņai nepatīk, kā viņai izskatās minisvārki.

Raidījumā "Starp mums runājot" Vecmane atklāja, ka viņu nesajūsmina minisvārki un pati viņa tos nevalkā. Viņa norāda, ka iemeslu šādai nostājai ir ļoti daudz: "Pirmkārt, man nepatīk, kā man pašai izskatās minisvārki." Viņa norāda, ka apģērba izvēle savā ziņā ir saistīta arī ar vecumu – noteiktā brīdī šo apģērba gabalu vilkt, viņasprāt, vairs nevajadzētu. Vecmane gan piebilst, ka nav noteikta vecuma, kad to vairs nevajadzētu darīt – būt var visādi.

"Man šķiet – jo sieviete ir vairāk saģērbta, jo viņa ir arvien noslēpumaināka un interesantāka. Tas, kas man nepatīk, ir tā vulgaritāte. Ļoti bieži kaut kas nedaudz vulgārs vai kāds mini, var nedaudz "nosist" eleganci," savu viedokli pauž modes māksliniece. Viņai ļoti nepatīk, ja īsus svārkus kombinē ar dziļu dekoltē vai kādu citu atkailinātu ķermeņa daļu. "Tad tas viss jau balansē uz tādas gaumes un bezgaumības robežas." Par piemērotāko svārku garumu viņa uzskata tādu, kas sniedzas nedaudz pāri celim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!