Foto: Shutterstock
Mēdz teikt, ka ar gadiem paliekam gudrāki. Un, atskatoties atpakaļ, ir tik daudz, ko gribētu sev pačukstēt priekšā – kā labāk, kā pareizāk, kā vieglāk. Tomēr tādas iespējas īsti nav, tādēļ šoreiz piedāvājam "Gurl" un "Buzzfeed" viedo prātu pareģojumus par to, ko vari nožēlot tad, kad kļūsi vecāka.

Uztraukšanās par to, ko citi domā

Ir tik vienkārši nemitīgi sevi salīdzināt ar apkārtējiem un uztraukties par to, ko domā citi. Protams, savā ziņā tas ir svarīgi, tomēr tam nevajadzētu pārvērsties par galveno tavu rūpju avotu.

Jāpiebilst, ka arī ne vienmēr izskatīgam cilvēkam ir atbilstošs pašvērtējums un otrādi. Dažkārt pat cilvēki ieslīgst depresijā, pārāk daudz uztraucoties par to, ko par viņiem domā citi. Noteikti vērts padomāt, ka daudzi par tevi vispār nedomā, jo ikvienam ir savas lietas un darīšanas.

Jau iepriekš rakstījām, ka ir vairāki iemesli, kādēļ vajadzētu neraizēties par apkārtējo viedokli. Šeit vari ar tiem iepazīties.

Strīdu neatrisināšana ar tuvākajiem

Foto: Shutterstock

Tev nepiemērota darba nepamešana

Foto: Shutterstock

Vari nonākt situācijā, kad attopies – šis nebūt nav tas, ko esi vēlējusies iesākt ar savu dzīvi! Un darba apstākļi kopējo situāciju nepadara saulaināku. Pastāv varbūtība, ka tu šajā nozarē vienkārši nejūties ērti un tā nav tava sirdslieta, tomēr var pastāvēt arī citi iemesli, kāpēc rokas sniedzas pēc pildspalvas, lai rakstītu atlūgumu.

Garlaicība, nenovērtēšana un viedokļu atšķirības, bažas par nākotni, ellīga priekšniecība, "alerģija" pret pirmdienām un vienkārši sajūta, ka laiks doties prom. Sīkāk ar pazīmēm, ka laiks domāt par darbavietas maiņu, iepazīsties šeit.

Nerūpēšanās par sevi

Foto: Shutterstock

It īpaši pēc gadu mijas, kad cilvēki nosolījušies pildīt lērumu apņemšanos, rūpes par sevi un savu ķermeni ir ļoti populāras. Noteikti nav sevišķi jāskaidro, kāpēc vecumdienās varētu nenožēlot to, ka jau jaunībā aktīvi būtu nodarbojusies ar sportu un rūpējusies par savu izskatu.
Vispirms jādomā par veselību tuvākajam laikam. Tāpat kā ļoti daudzas organisma sistēmas, arī imunitāte ir atkarīga no tā, ko cilvēks lieto uzturā. Ir ļoti daudzi produkti, kas var veicināt saslimšanu, bet tajā pašā laikā netrūkst arī tādu, kas palīdz uzlabot veselību un ātrāk izveseļoties. Šeit vari iepazīties ar desmit produktiem, kas palīdzēs pretoties slimībām.

Tomēr noteikti vajag sevi arī iekustināt. Varbūt vēlies pieņemt kādu izaicinājumu? Lūk, divu nedēļu treniņu plāns kājām, vēderpresei un rokām. Iespējams, tieši pēc šādu mazu mērķu sasniegšanas spēsi pierast pie ikdienas treniņiem un padarīt to par neatņemamu tavu ikdienas sastāvdaļu.

Savu jūtu noklusēšana

Foto: Shutterstock

Atrašanās nelaimīgās attiecībās

Foto: Shutterstock
Ja neesi patiesi laimīga un attiecības nesagādā absolūti nekādu prieku, vērts padomāt par savas nākotnes iespējām. Vērts aizdomāties par to, ka tepat aiz stūra var būt kāds, kurš tevi var padarīt patiešām laimīgu.

Ja neesi pārliecināta par savu jūtu patiesumu, iespējams, noderēs šī pazīmes, kas liecina – esi neveselīgās attiecībās, bet, iespējams, vērts paskatīties uz problēmu nedaudz dziļāk un apjaust, kāpēc iemīlamies nepareizajos cilvēkos un esam nelaimīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!