Foto: Vida Press
30. martā vārda dienu svin Nanija un Ilgmārs. Vārda numeroloģiskā vibrācija ietekmē cilvēka likteni un to, kā viņu uztver apkārtējie. Sveicot gaviļniekus, stāstām, ko viņiem dod šie vārdi.

Nanija (9)

Vieds un spēcīgs vārds ar sievišķo enerģiju. Nanijai piemīt gudrība, loģika, analītiskā domāšana, spēja runāt pretī un nepieciešamības gadījumā aizstāvēties. Viņa ir zinātkāra un nepacietīga. Tā ir sieviete, ar kuru jārēķinās. Nanija ir kaislīga, jutekliska un jūtīga, apveltīta ar labu gaumi. Vārds pasvītro intelektu un veicina fizisko izturību, taču padara jutīgu nervu sistēmu. Vārdā nav sargeņģeļa, tādēļ dzīvē jācīnās pašai.

Ilgmārs (6)

Vārdam piemīt vīrišķā enerģija. Ilgmārs ir radošs, savdabīgs un neparasts cilvēks ar gudru galvu un viedu dvēseli. Viņam piemīt zinātkāre, spēcīga analītiskā domāšana, spēja runāt pretī un aizstāvēt sevi. Spītīgs un nepacietīgs, ievēro detaļas. Viņš ir ļoti jūtīgs, kaislīgs un juteklisks. Vārdā ir sargeņģelis, tādēļ dzīves laikā Ilgmārs var realizēt savu talantu. Viņš ir mērķtiecīgs, prot novest iesākto līdz galam, var veidot veiksmīgu karjeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!