Foto: Publictātes foto

Pretsviedru līdzekli "Odaban®" no 1971. gada ražo Apvienotās Karalistes uzņēmums "Bracey's Overceas" un tas ir labākais līdzeklis svīšanas novēršanai. "Odaban®" iesaka dermatologi visā pasaulē, un to plaši izmanto hiperhidrozes ārstēšanai.

Vairāk nekā 45 gadus tūkstošiem vīriešu, sieviešu un bērnu visā pasaulē ir atklājuši, ka pretsviedru līdzeklis "Odaban®" ir drošs, uzticams un neaizstājams produkts, kas nodrošina aizsardzību pret pārmērīgu svīšanu.

Zīmola klāsts ietver ilgstošas iedarbības dezodorantus vīriešiem, sievietēm un bērniem:

  • "Odaban®" aerosola veidā (padusēm, kājām, delnām, sejai utt.);
  • "Odaban®" pulveris (kājām un apaviem);
  • "Odaban®" želeja rokām (delnām).

Daudzi pētījumi rezultāti apstiprinājuši pretsviedru līdzekļa drošību, tādēļ "Odaban®" var lietot pat grūtnieces. "Odaban®" pretsviedru līdzeklis palīdz atbrīvoties no svīšanas arī cilvēkiem ar amputētajām ķermeņa daļām, kuri izmanto fiksētas protēzes.

Labākā aizsardzība pret pārmērīgu svīšanu un nepatīkamu smaku ir pretsviedru līdzeklis "Odaban®". Daudzi cilvēki ar svīšanas problēmām atzinuši "Odaban®" par labāko dezodorantu. Izmēģiniet to tūlīt!

"Odaban®" antiperspirants

"Odaban®" ir drošs un viegls antiperspirants, kas aizsargā pret pārmērīgu svīšanu un smaržu vīriešus, sievietes un bērnus, un ir piemērots arī sportistiem un palīdz cilvēkiem ar amputētām ķermeņa daļām un fiksētām protezēm atbrīvoties no svīšanas.

Kā "Odaban®" darbojas:

Sviedru intensivitātes samazināšana notiek pateicoties pagaidu sviedru dziedzeru blokēšanai. Šī līdzekļa īpatnība,ir tas, ka "Odaban®" ne tikai novērš nepatīkamas smakas veidošanos, bet arī izkliedē svīšanu citās zonās, nepārkāpjot ķermeņa termoregulācijas dabisko procesu.

Drošība:

Antiperspiranta "Odaban®" sastāvā ir nekaitīgas cilvēkam un videi sastāvdaļas.

Efektīgais antiperspirants pret svīšanu nekaitē ķermeņa dabiskajai termoregulācijai: pārmērīga svīšana atbrīvojas vienmērīgi caur visiem ķermeņa sviedru dziedzeriem. Tā kā produkta sastāvdaļas ir hipoalerģiskas, neuzsūcas un neiekļūst asinsritē, "Odaban®" līdzeklim nav pretnorādījumu.

Ekoloģiskto ražošanas procesu apstiprina Lielibritānijas standarti.

Ekonomisks:

Pretsviedru līdzeklis "Odaban®" ir izdevīgs lietošanā, produkts tiek patērēts ļoti taupīgi (viens iepakojums tiek izlietots sešu līdz divpadsmit mēnešu garumā).

Pielietošanas metode:

Izmantot dezodorantu "Odaban®" ir vienkārši: vakarā, pēc higiēnas procedūrām pielietojiet līdzekli problēmas zonās – uz padusēm, kājām, plaukstām, sejas vai citām ķermeņa daļām (Izsmidziniet "Odaban®" vienu reizi.)

"Odaban®" produktu sortiments janvārī pieejams par labāku cenu: http://odaban.lv/shop/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!