Foto: Publicitātes foto
Pilnīga apakšžokļa pastāvīgo zobu atjaunošana uz trim implantiem. Šādu zobu atjaunošanas operāciju ir veicis Viļņā izveidotās odontoloģijas klīnikas "Dantų harmonija - Dental Harmony" vadītājs, ārsts Marius Bučinskas, kurš veic zobu implantēšanu jau vairāk nekā desmit gadus.

"Šī ārstniecības metode ir jaunums pasaules mērogā. Man prieks, ka inovācijas odontoloģijas jomā strauji iet uz priekšu, tomēr vēl lielāks prieks, ka varu tās izmantot praksē. Tas nozīmē, ka Lietuvā — tātad arī Baltijas valstīs — tiek sniegti pasaules līmeņa pakalpojumi", — ar domām dalās ilggadēju pieredzi uzkrājušais ārsts Marius Bučinskas.

Bučinskas šo ārstniecības metodi iepazinis Frankfurtē: noklausījies teoriju un veicis praktisko daļu. Kursus vadījis starptautiski atzīts ārsts dr. Rubén Davó.

Ar šo ārstniecības metodi starptautiskā mērogā odontologi tika iepazīstināti 2017. gada oktobra beigās Frankfurtē, pēc nepilnas nedēļas tā tika izmantota Viļņā. Ilggadēja pieredze, atbilstoša pacienta situācija un vēlme izmantot inovatīvu ārstniecību noteica to, ka jau nākamajā nedēļā pēc kursiem vienam no ārsta Marius Bučinska pacientiem tika piedāvāta un izmantota šī ārstniecības metode.

Bučinskas uzsver, ka šī ārstniecības metode ir ilggadēju pētījumu, analīžu un pilnveides rezultāts starptautiskā līmenī: ASV, Austrālijā un Eiropā.

Vairākas metodes, viens mērķis — atjaunot zobus

Kā uzskata Marius Bučinskas, kam ir ilggadēja pieredze implantēšanā, pacienti, kuri zaudējuši visus vai daļu zobu, visbiežāk vēlas, lai stipri un kvalitatīvi zobi tiktu atjaunoti pēc iespējas īsākā laikā un par pieņemamu cenu.

"Mans, kā speciālista, uzdevums ir uzklausīt pacienta vēlmes, izskaidrot viņa situāciju un piedāvāt iespējamos ārstēšanas variantus. Prieks, ka varam apmierināt pacientu vēlmes. Tas ir ilggadēja un mērķtiecīga "Dantų harmonija - Dental Harmony" klīnikas darba rezultāts 10 gadu garumā.

Piemēram, klīnikā izmantojam "visi uz četriem" ārstniecības metodiku, kad visa žokļa neizņemami zobi var tikt atjaunoti uz četriem implantiem tikai vienas dienas laikā.

Pašlaik jau varam piedāvāt arī apakšžokļa zobu atjaunošanu uz trim implantiem. Runājot par šo metodi, pacientam pēc implantēšanas tiek ievietoti pastāvīgi zobi. Pateicoties ilggadējai pieredzei, iegūtām profesionālajām zināšanām un iemaņām, ir iespēja pareizi novērtēt dažādas pacienta zobu veselības stāvokļa nianses un pieņemt lēmumu, kuru zobu atjaunošanas metodi izmantot. Iespējams, ka dažreiz pacienti atmet ar roku, domājot, ka viņu gadījums ir bezcerīgs, tomēr pēc diagnostikas var atklāties cita aina. Svarīgi ir veikt detalizētu diagnostiku un konsultēties, jo tad ir redzama reālā situācija", — stāsta Marius Bučinskas.

Labākais novērtējums — laimīgi un smaidīgi pacienti

"Būdams ārsts, redzu, kā uz implantiem fiksētas zobu protēzes cilvēkiem ne tikai ievērojami atvieglo dzīvi, bet arī ļauj atgūt ikdienas prieku. "Atkal varu nokost ābolu", "Tagad droši smejos, neaizklājot muti ar roku", "Beidzot tiešām varu baudīt ēdienu", — prieks dzirdēt šādas atsauksmes no saviem pacientiem. Kad redzu, cik lielu prieku pacientam sagādā jaunais smaids, rodas iedvesma turpināt pilnveidoties. Esmu pārliecināts, ka nedrīkst stāvēt uz vietas. Tas, ka sagaidām pacientus no ārvalstīm, pierāda, ka mums uzticas, mūs novērtē, un tas uzliek pienākumu iet uz priekšu" — stāsta Marius Bučinskas.

Domājat par zobu implantēšanu? Jums ir jautājumi?

Aicinām uz semināru "Zobu implantēšana. Atjaunojiet smaidu vienas dienas laikā!"

Semināru vadīs un uz Jūsu jautājumiem atbildēs klīnikas "Dantų harmonija - Dental Harmony" vadītājs Marius Bučinskas, kurš jau vairāk nekā desmit gadus veic zobu implantēšanu.

Semināra dalībniekiem — bezmaksas diagnostika, izmantojot datortomogrāfiju. *

Semināra datums: 2017. gada 14. decembris
Semināra laiks: pulksten 18.00
Semināra vieta: "Tallink Hotel Riga", Elizabetes iela 24, Rīga, LV-1050, Latvija
Reģistrācija pa tālruni: +371 67 660 529
*Bez maksas veiktie attēli un ārstēšanas plāns paliek klīnikā kā klīnikas īpašums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!