Foto: Publicitātes foto
Šķiet, sievietēm Ziemassvētku laiks ir visgrūtākais, jo, dāvanu iegādes ziņā viņas noteikti ir galvenās lēmumu pieņēmējas un arī iepircējas, citiem vārdiem – galvenās Ziemassvētku vecīša palīdzes!

Mūžīgie jautājumi – ko dāvināt, cik dāvināt, vai to varu atļauties, kā visu saplānot? Diezgan saspringts laiks...

Ko varam darīt tavā labā? Protams, ka piedāvāt palutināt sevi!

Iepirkšanās sev un skaistuma procedūras? Jā, tā noteikti būs īstā pieeja piekusušam garam un prātam!

Foto: Publicitātes foto

Viena no Latvijas skaistākajām pilsētām esot Sigulda – šobrīd gan bez krāsainām lapām un tomēr balta un skaisti apsnigusi gaida ceļotājus ciemos. Bet, sievietes un meitenes, ko tad jūs šeit varat darīt? Protams, ka atpūsties! "SPA Hotel Ezeri" vienmēr savus klientus sagaida īpašā gaisotnē, ar siltumu sirdī un brīnišķīgu skatu uz ziemas skaistajām ainavām no omulīgajām SPA telpām. Šī noteikti būtu lieliska dāvana tev un arī tavai draudzenei – atpūsties un baudīt klusumu un mieru.

Reizēm ir nepieciešama "joga smadzenēm", tā mēdz saukt "terapeiti" – adīšanu! Bet, ja tomēr adīšana nav tava mīļākā nodarbe, tad Terēzes Zaķes mākslas studija varētu būt laba ideja vakariem, kuros vēlies pilnveidot sevi garīgi un ļaut savam garam un prātam atpūsties. Mākslas studija piedāvā gleznošanas un zīmēšanas nodarbības, dekupāžas mākslas apgūšanas kursus, gleznošanu uz zīda un daudz ko citu.

Ja ir vēlme pēc sevis piepildījuma, foto studija "AllFriends Studio" vienmēr ir pa ceļam. Dodies parādīt sevi, dodies apskatīt sevi, dodies, vienkārši, labi pavadīt laiku un papildināt savu foto albumu ar siltām atmiņām!

Šobrīd ļoti aktuāli ir dažādi eko produkti. Protams, mēs rūpējamies par savu ādu, par savu skaistumu un vēlamies sev visu pašu labāko. Saimniecība "Kazas laukos" piedāvā dabīgu kosmētikas produkciju no kazas piena - lielisks veids kā iepriecināt savu ādu un mirdzēt svētkos.

Iespējams, ka tieši tas, kas tev nepieciešams, ir jauna somiņa! Manasoma.lv piedāvā plašu somu klāstu, šeit tu noteikti atradīsi arī ko interesantu sev. Vēl labāks veids, kā pieveikt nogurumu, protams, ir jaunas kurpjes! "Apavi24.lv" dos jaunu spēku Ziemassvētku skrējienam!

Visas šīs un daudzas citas, sevi iepriecinošās, dāvanas vari apskatīt "FromMe.lv". Un pačukstēšu tev vēl vienu iepriecinošu noslēpumu – mēs piedāvājam dažādas akcijas, lai vari sevi palutināt par patīkamām cenām. Ieskaties!

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!