Foto: Publicitātes foto
Dažkārt pat stingras diētas un regulāra sportošana neļauj atbrīvoties no taukiem, kas spītīgi paliek savās vietās. Var iekristies vaigi un samazināties krūšu apkārtmērs, kas neiepriecina nevienu sievieti, bet "riepa" uz vēdera, mīkstumiņi sānos un tauki uz muguras, kurus izceļ krūšturis, tā arī paliek, kur bijuši.

Tomēr estētiskās dermatoloģijas speciālisti atraduši veidu, kā no šiem taukiem ātri un efektīvi atbrīvoties, netērējot nesamērīgi daudz laika un enerģijas.

CoolSculpting Latvijā ir inovatīvs risinājums, kas bez sāpīgas ķirurģiskas iejaukšanās un ilgstoša atveseļošanās perioda palīdzēs atbrīvoties no liekajiem taukiem un izskatīties satriecoši pat vispieguļošākajā kleitā.

AR AUKSTUMU PRET TAUKIEM

CoolSculpting pamatā ir kriolipolīze jeb aukstuma terapija. Ar drošu un precīzi kontrolētu dzesēšanu taukšūnas tiek iznīcinātas uz neatgriešanos. Vielmaiņas procesu rezultātā sašķeltie tauki pārstrādājas, bet atmirušās šūnas – tiek izvadītas no organisma.

CoolSculpting iedarbība ir manāma jau pēc pirmās procedūras, un pat viena procedūra var samazināt problēmzonas tauku daudzumu līdz 25%. Visaptveroši rezultāti būs acīmredzami jau trīs nedēļu laikā, bet gala rezultāts priecēs pēc diviem mēnešiem, jo taukšūnu izvadīšanas process norisinās vēl pēc procedūru kursa pabeigšanas. CoolSculpting ir sevišķi saudzīga pret ķermeni, jo organisms pats pakāpeniski un dabīgā veidā atbrīvojas no iznīcinātajām taukšūnām

CoolSculpting rezultāti ir ilglaicīgi, un, ievērojot veselīgu dzīvesveidu – paliekoši. Sabalansēts uzturs un fiziskās aktivitātes rezultātus pastiprina. Turklāt ir pierādīts, ka apsaldēšanas "šoks" apstrādātajai vietai saglabājas pat pie ķermeņa masas indeksa palielināšanās.

PĀRLIECINOŠS REZULTĀTS

CoolSculpting ir pasaulē efektīvākā iekārta, kas bez ķirurģiskas iejaukšanās apkaro taukus problēmzonās uz

  • muguras,
  • sāniem,
  • stilbiem,
  • rokām,
  • zoda,
  • vēdera,
  • sēžas.

Liela CoolSculpting priekšrocība ir tas, ka procedūra nav ķirurģiska - tas nozīmē, ka var sasniegt liposakcijai līdzvērtīgu vai pat labāku rezultātu bez gulšanās zem skalpeļa un ilgstoša atlabšanas perioda, kas jāievēro pēc operācijas.

CoolSculpting atzinīgi novērtējušas jaunās māmiņas. Liekie tauki pēc grūtniecības ir grūti nodzenami, turklāt, rūpējoties par bērniņu, nav pietiekami daudz laika un spēka apaļumu apkarošanai. CoolSculpting procedūra neaizņem daudz laika, pēc tās nav nepieciešams papildus laiks atlabšanai un uzreiz var atgriezties pie ikdienas darbiem. Pacientēm jāņem vērā, ka procedūru drīkst veikt tikai pēc grūtniecības un ne ātrāk kā pēc krūtsbarošanas perioda beigām.

CoolSculpting pēdējos gados ir kļuvis par vienu no pieprasītākajiem estētiskās dermatoloģijas pakalpojumiem Holivudā. Daudzas slavenības, pateicoties procedūrai, ātri atguvušas slaidas auguma aprises un sagatavojušās iznācienam uz sarkanā paklāja.

Vairākas visā pasaulē pazīstamas slavenības nekautrējas atzīt, ka izmanto CoolSculpting; viņu vidū ir Mollija Simsa, Kima un Hloja Kardašjanas, Dženifera Anistone, Meraija Kerija, Lindsija Loena, Krisa Dženere, Debra Mesinga un Grečena Rossi.

Vēl viena CoolSculpting priekšrocība ir ķermeņa skulpturēšana - tauku apjoms tiek samazināts tā, ka īpaši izceļas viduklis, piešķirot ķermenim smilšu pulksteņa formu.

PĀRBAUDĪTA TEHNOLOĢIJA

CoolSculpting labo panākumu dēļ radušies vairāki pakaļdarinājumi. Tas nozīmē, ka tiek izmantotas nekvalitatīvas, nepārbaudītas ierīces, kuras var pacientam ne tikai sagādāt vilšanos, jo izpaliek jebkāds rezultāts, bet ļaunākajā gadījumā pat apdraudēt veselību - ja tiek apsaldēti audi, asinsvadi un nervi. Lai pasargātu sevi un tiešām sasniegtu vēlamo rezultātu, savu veselību un labklājību jāuztic speciālistiem ar pieredzi un atbilstošu aprīkojumu.

CoolSculpting ir pasaulē vienīgā patentētā tehnoloģija taukšūnu sasaldēšanai. Tās klīnisko drošību apliecina gan zinātniskie pētījumi, gan tas, ka to atzinusi ASV Pārtikas un zāļu pārvalde (FDA). CoolSculpting Prof. J. Ķīša klīnikā ir vienīgā iekārta visā Baltijā.

PAR KLĪNIKU UN PROF. J. ĶĪSI

Profesors Jānis Ķīsis ir viens no pieredzējušākajiem un zinošākajiem dermatologiem Latvijā. Viņš ir arī viens no vadošajiem krioterapijas speciālistiem ne tikai Baltijā, bet visā Austrumeiropā.

Prof. J. Ķīša vadītajai dermatoloģijas klīnikai ir vairāk nekā 10 gadu pieredze estētiskās dermatoloģijas jomā. Darbinieku komandu veido kvalificēti speciālisti, kuri, atbilstoši pacienta vēlmēm un ķermeņa īpatnībām, izstrādās personalizētu CoolSculpting procedūru plānu vislabākā rezultāta sasniegšanai.

Pieminot akcijas kodu Delfi Viņa un veicot priekšapmaksu, atlaide procedūrām 10% apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!