Foto: Publicitātes attēls
Jogas studija DABA YOGA aicina 20. maijā no plkst. 10:00 uz JOGAS MARATONU. Visas dienas laikā būs iespējams izaicināt sevi un apmeklēt 5 dažādas jogas nodarbības. Aicināti arī tie, kuri vēlas iepazīties vai piedalīties konkrētā jogas nodarbībā, jo būs iespējams apmeklēt arī katru no jogas nodarbībām atsevišķi.

Lai arī kāds būtu Tavs izvirzītais mērķis un izaicinājums, JOGAS MARATONS ir iespēja – kustībai, mierpilnai ieelpai un izelpai, prāta rāmumam, dvēseliskam piepildījumam un labam noskaņojumam.
Jogas Maratonā katra nodarbība atsevišķi piemērota visiem sagatavotības līmeņiem. Piecas nodarbības kopā? -Atbildi zini tikai Tu pats.

10:00 VIKASA JOGA /Agnese Aleksejeva/
Vienota sistēma, kas balstās galvenokārt uz klasisko Hatha jogu, ko ietekmējusi Himalaju Vinyasa(s) un augstākā Taoisma prakse. Savienojot šos trīs ciltskokus, šī joga veido ļoti efektīvu un pilnīgu sistēmu, kas virzīta uz rezultātu un personīgo attīstību. VIKASA dibinātājs Kosta Miachin: "Joga var būt transformācijas instruments: līdzeklis, lai palīdzētu attīstīties fiziski, emocionāli, enerģētiski un garīgi."

12:00 AJENGĀRA JOGA /Andra Elvika/
"Klasiska" Ajengāra jogas praktizētāja darba vieta tiek iekārtota ar paklājiņu, vismaz 3 plediem, diviem blokiem un siksnu. Papildus talkā tiek ņemti bolsteri, krēsli, acu spilventiņi. Šie ir biežāk izmantotie palīglīdzekļi. Tie tiek lietoti, lai mācītu ķermeni. Lai ļautu ķermenim saglabāt savā atmiņā līdzsvara sajūtu, vienādi izstieptas abas ķermeņa puses, lai ļautu sajust telpu.

14:00 KUNDALINI JOGA /Aija Dvinska/
Kundalini jogas nodarbībā darbosimies caur ķermeni, elpu un apzināšanos, lai iegūtu tiešu pieredzi, kas iziet ārpus ikdienišķā un padara katru mirkli prieka pilnu. Caur dinamisku kustību, aktīvu elpošanu un koncentrētu uzmanību tuvosimies Veseluma sajūtai, vienotības apziņai starp mūsu iekšējo pasauli un apvāršņiem aiz tās.

15:30 PUSDIENAS – no restorāna Brasserie 36. line

16:30 HATHA JOGA /Viktorija Ščetkovska/
Hatha joga ir visu jogas novirzienu pamats. Hatha jogas galvenais mērķis ir savienot ķermeni un prātu vienotā, harmoniskā veselumā. Tas tiek panākts, prakses laikā jogas āsanas apvienojot ar elpošanas vingrinājumiem. Liela daļa āsanu stiprina mugurkaulu – mūsu ķermeņa galveno balstu, enerģijas centru un kanālu, no kura veselības ir atkarīga visa pārējā ķermeņa veselība.

18:00 YIN JOGA /Agnese Aleksejeva/
Mēs dzīvojam ļoti aktīvā Yang pasaulē, kurā esam iemācījušies kā kontrolēt dzīves radītās situācijas izvēloties risinājumus un nosakot atbildības. Pieaugot nekontrolējamam stresam rodas nemiers, nogurums un izdegšana. Naturālā harmonija starp Yin un Yang, ko senie Ķīnieši sauc par Tao atrodama starp darīšanu un būšanu, kontolēšanu un atļaušanu, aizvērtu un atvērtu, cīņu un atsacīšanos, vēlmēm un pieņemšanu. Kad starp šīm divām pasaulēm, aktivitātēm un raksturiem – Yin un Yang ir līdzsvars, rodas veselība un harmonija.

Dalības maksa:
50 EUR – cenā iekļauts visu jogas nodarbību apmeklējums un pusdienas
12 EUR – vienas jogas nodarbības apmeklējums
6 EUR – pusdienas

Pieteikšanās pa tālr. 23773887 sūtot sms ar savu vārdu, nodarbības nosaukumu un datumu

JOGAS MARATONU organizē jogas studija DABA YOGA, Meža ielā 4a, Rīgā. Vairāk informācijas www.dabayoga.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!