Katra no mums vēlas būt vesela, laimīga un pievilcīga. Ja cilvēks ir vesels, tad ir iespējams rūpēties par izskatu un plānot, paaugstināt dzīves kvalitāti. Jubilejās, Jaungada naktī mēs visi vēlam viens otram veselību, bet vēlējums vien veselību neatnesīs, mums katram pašam jārūpējas par savu veselību.

Mūsu veselību galvenokārt nodrošina stipra imunitāte. Ar vārdu imunitāte visbiežāk saprot iespēju nesaslimt. Vienkārši sakot, imunitāte ir organisma dabīgā spēja aizsargāties pret dažādiem mikrobiem jeb, tēlaini izsakoties, svešiem aģentiem. Šie aģenti ir dažādu vīrusu ierosinātāji, kas pa dažādiem ceļiem - ieelpojot, apēdot un tamlīdzīgi, nonāk mūsu organismā.

Imunitāte nav brīnumaina dāvana, kura ir vai nav, imunitāti mēs katrs varam veicināt vai graut. Katram ir svarīgi regulāri nodrošināt profilaktisko imunitātes veicināšanu, gan sportojot, gan ievērojot veselīgu dzīvesveidu. Diemžēl pēdējie gadu desmiti liecina, ka imūnsistēmas aizsardzība pasliktinās. Mūs skar dažādas slimības, mūsu bērni biežāk slimo un pamazām sabiedrībā ienāk viedoklis, ka tas ir normāli un ka ar tādām kaitēm kā alerģijas, gastrīts ir vienkārši jāsadzīvo. Mums ļoti bieži pietrūkst objektīvas informācijas un izskaidrojuma. Ārsti ir aizņemti, mūs ārstējot, un neatliek laika izskaidrot, kā rīkoties, lai neslimotu, kā atjaunoties pēc slimības un stiprināt imunitāti.

Vai tev ir pietiekoša izpratne par to, kā stiprināt imunitāti, kā pārtika var nodrošināt vai graut tavu veselību, kas jāēd un kā jārīkojas, lai iegūtu stipru imunitāti un veselību? Bieži mēs arī pamata lietas, uz kā balstās stipra veselība, neuztveram pietiekoši nopietni.

"Veselības salona 888" speciālisti izveidojuši PC DVD video disku, lai tev būtu iespēja saprast veselība un labas pašsajūtas pamatus. Sadarbībā ar Vācijas un Ukrainas profesoriem un, apkopojot starptautisku pieredzi un informāciju, ir izveidots video mācību disks, lai katram būtu iespēja interesantā, uzskatāmā un vienkāršā veidā uzzināt, kas un kā jādara, lai cilvēks būtu vesels, izskatīgs un fiziski aktīvs.

Iegūstot šo PC DVD mācību video disku:

  • Tu sapratīsi, kas ir nepieciešams, lai būtu vesela un ar stipru imunitāti!
  • Tu iegūsi izpratni, kā rīkoties, lai pārtika nebūtu slimību cēlonis!
  • Tu uzzināsi, kā, ievērojot sabalansēta uztura principus, uzlabot savu veselību un figūru!
  • Tu uzzināsi, ko katra produktu grupa dod tavam organismam, kāpēc tā ir svarīga tavai veselībai!
  • Vizuāli attēli un praktiski, saprotami, izpildāmi padomi tev palīdzēs ieviest tavā ikdienā pareizus ēšanas principus!
  • Izpratne par kcal tev palīdzēs ikdienas produktu izvēlē un noturēt esošo svaru balansā, vai sasniegt vēlamo!
  • Tu iegūsi konkrētus padomus par pārtikas izvēli un nepieciešamo apjomu!
  • Izskaidrojumi un padomi par dažādām pārtikas pagatavošanas tehnoloģijām tev ļaus izvērtēt un izvēlēties sev labāko!
  • Tu spēsi parūpēties par bērna veselību un pasargāsi viņu no alerģijām un citām kaitēm!
  • Tu saņemsi viegli realizējamas receptes!
  • Tu iegūsi sapratni, kā nodrošināt veselību, lai netērētu naudu zālēm!
  • Tu ietaupīsi naudu uz speciālistu lekcijām un konsultācijām!
  • Tu saņemsi papildu bonusus un atbalstu no speciālistiem!
  • Šo disku tev būs interesanti skatīties, jo tas ir vizuāli interesants, dažāds, mainīgs ar uzskatāmiem piemēriem, bildēm un grafikiem! Informāciju būs viegli un patīkami saņemt!

Ar PC DVD video disku arī tev būs iespēja nostāties stingrāk uz veselības un labas pašsajūtas ceļa. Mums katram ir jādomā par savu veselību, savu imunitāti un jārīkojas tā, lai mēs organismu nodrošinātu ar visu nepieciešamo, lai imunitāte būtu pietiekoši augsta, lai slimības mūs neskartu.

Papildu informāciju par pirmo Latvijā mācību video disku tu vari uzzināt mājas lapā, noskatoties video prezentāciju.

Domāts - darīts! Un, izrādās, tas ir tik vienkārši...!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!