Foto: Publicitātes foto
Beidzot arī Latvijas tirgū pieejama dabīgā, Francijā ražotā zobu pasta "Buccotherm". To iecienījuši kā zobārsti, tā slavenības, jo atšķirībā no virknes citu produktu, kuru ražotāji piedāvā ātru balinošo efektu, nenesot atbildību par iespējamajām sekām, "Buccotherm laboratoire ODOST " ekspertu radītais, patiesi unikālais līdzeklis rūpējas par jūsu veselību.

Visi "Buccotherm" mutes kopšanas līdzekļi bagātināti ar īpašo termālo ūdeni "Castera-Verduzan", ko mutes dobuma slimību profilaksei un ārstēšanai iesaka Francijas zobārstu asociācija. Dabā šis karstais ūdens šķērso vairākus ģeoloģiskos slāņus, piesātinoties ar minerāliem un mikroelementiem, un tāpēc to var saukt par īstenu ārstniecisku brīnumlīdzekli ar augstu sulfātu, kalcija un magnija saturu.

Zinātniski pierādīts, ka termālo ūdeni "Castera-Verduzan" saturošās zobu pastas:

  • aizsargā zobus un smaganas no skābju negatīvās ietekmes un kariesa;
  • sniedz nomierinošu un pretiekaisuma iedarbību;
  • veicina dzīšanu;
  • stimulē siekalu veidošanos;
  • efektīvi palīdz, ārstējot nepatīkamāko mutes dobuma saslimšanu – periodontītu.

Zobu pastas "Buccotherm" par 26 procentiem sastāv no termālā ūdens, tām ir līdzsvarots pH jeb skābes bāzes līmenis. Tas ļauj neitralizēt mutes dobumā esošo skābi un kavēt kariesa attīstību. Pateicoties augstajam fluora saturam (1100 ppm), šī unikālā zobu pasta mineralizē zobu emalju un saudzīgi atjauno mutes mikrofloru, kas ir žilbinošas zobu veselības priekšnoteikums.

Visas zobu pastas "Buccotherm" ir pilnīgi dabīgas un nesatur parabēnus, alkoholu, saharīnu un mākslīgas krāsvielas, turklāt atsevišķiem produktiem piešķirts eko sertifikāts. Zīmola "Buccotherm" plašajā produktu klāstā ir gan pastas pašiem pirmajiem zobiņiem, gan dažādi līdzekļi pieaugušajiem.

Svarīgi atcerēties, ka zobi ar "Buccotherm" jātīra vismaz trīs minūtes un tas jādara pēc katras ēdienreizes, procedūru noslēdzot ar kopjošo spreju.

"Buccotherm" zobu pastas nopērkamas veikalos "Drogas", EuroAptieka un Latvijas aptieka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!