Foto: Publicitātes foto
Sievietēm, kas vēlas atjaunot ādas elastību un novērst krunciņas, šī rezultāta panākšanai Latvijā ir pieejama pilnīgi jauna un efektīva procedūra, kas uz ādu iedarbojas ar plazmas enerģiju. Kādas ir šīs metodes priekšrocības, skaidro salona BABOR Beauty SPA Alberts kosmetoloģes Līva Gerharde un Inga Saulīte.

"Āda noveco tāpēc, ka šūnu vielmaiņa kļūst daudz kūtrāka un lēnāka nekā jaunībā. Veicot ādu atjaunojošas procedūras, kuru laikā tajā tiek ievadītas dažādas aktīvās vielas, ādas šūnas var bagātināt un pabarot, taču šūnu struktūru šādā veidā ietekmēt nav iespējams. Šī iemesla dēļ sejas procedūru Jett Plasma Lift Medical var dēvēt par savā ziņā revolucionāru. Tās laikā uz ādu notiek iedarbība ar plazmas enerģiju, kas šūnām liek darboties gluži kā jaunībā. Āda pati sāk ražot olbaltumu – veidojas kolagēns un citas elastīgās šķiedras, kā rezultātā āda kļūst tvirtāka un elastīgāka," skaidro kosmetoloģe Inga Saulīte.

Kosmetoloģe atklāj galvenos procedūras ieguvumus – ar plazmas enerģiju tiek apstrādāta visa seja kopumā, kā arī atsevišķas problēmzonas, piemēram, vietas, kur ir izveidojušās krunciņas. Kā īpaša priekšrocība ir jāmin fakts, ka procedūras laikā ir iespējams iedarboties uz katru grumbiņu atsevišķi – virspusējās krunciņas tiek izlīdzinātas, savukārt dziļās kļūst nemanāmākas. Tāpat ar plazmas enerģiju iespējams atjaunot dekoltē zonas ādu. Lai rezultāts būtu vēl efektīvāks, pēc procedūras ādai tiek uzklāta biocelulozes maska, kas nomierina, noņem apsārtumu un bagātina ādu ar hialuronskābi.

Plazmas enerģijas iedarbība uz ādu ir vērtējama kā dziļa, taču procedūras laikā netiek traumēts ādas virsējais slānis – epiderma. Pēc Jett Plasma Lift Medical veikšanas uz ādas veidojas tikai neliels apsārtums, turklāt procedūras norise ir arī salīdzinoši ātra.

Kosmetoloģe Līva Gerharde ir novērojusi, ka, veicot sejas procedūru Jett Plasma Lift Medical, efekts ir pamanāms jau pēc pirmās reizes. Tomēr jāņem vērā, ka noturīga rezultāta gūšanai, kosmetoloģe šo procedūru iesaka veikt noteiktā laika intervālā – pirmajā nedēļā divas reizes, pēc tam procedūru atkārtojot vienreiz nedēļā. Kopējais kursa ilgums ir līdz 10 reizēm atkarībā no ādas stāvokļa. Pēc tam procedūru ieteicams atkārtot reizi mēnesī, lai saglabātu sasniegto efektu.

Būtiski ir minēt faktu, ka ādas iekšējie atjaunošanās procesi norisinās pakāpeniski, tādēļ reāls rezultāts būs redzams aptuveni mēnesi pēc procedūru kursa uzsākšanas. Sievietes parasti ļoti iepriecina tas, ka efekts saglabājas apmēram pusgada garumā.

Jett Plasma Lift Medical var veikt skaistumkopšanas salonā BABOR Beauty SPA Alberts, Rīgā, Ģertrūdes ielā 9, tālrunis 22333131. Plašāka informācija: www.baborbeautyspa.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!