Foto: Babor

Sievietes par IONTO MEZO kosmētisko procedūru parasti uzzina un ir sajūsmā tad, kad ierauga, cik īsā laikā draudzenei vai darba kolēģei ir izdevies iegūt skaistu ādu – izlīdzināt grumbiņas, mitrināt ādu, tikt vaļā no pigmentiem utt. Un sievietes, protams, interesē, kā to var panākt? www.baborbeautyspa.lv

IONTO MEZO būtībā ir tā pati mezoterapija – viena no efektīvākajām procedūrām, ar kuru ir iespējams dziļi ādā ievadīt aktīvās vielas. Tās savukārt "iedarbina" ādā atjaunojošos procesus, piemēram, dziļi mitrina, izlīdzina krunciņas, balina pigmentus. Būtiska IONTO MEZO procedūras priekšrocība, atšķirībā no mezoterapijas, ir tā, ka procedūra tiek veikta ar IONTO MEZO aparātu, procedūra ir jūtama, taču nav sāpīga.

Daudzpusīga iedarbība
Vienas IONTO MEZO procedūras laikā iespējams iedarboties uz dažādām sejas zonām. Piemēram, lai izlīdzinātu grumbiņas, ādā tiek ievadīti viena veida kosmētiskie līdzekļi, savukārt lai novērstu nevēlamus pigmentus – citi. Tādējādi ar vienu procedūru var panākt ļoti daudzpusīgu iedarbību.

IONTO MEZO efekts ir redzams jau pēc pirmās procedūras, tādēļ sievietes nereti tās veic pirms nozīmīgiem pasākumiem. BABOR Beauty SPA Alberts kosmetologi šādos gadījumos iesaka IONTO MEZO veikt pāris dienu pirms pasākuma, jo vislabākais efekts parasti ir redzams nākamajā dienā pēc procedūras. IONTO MEZO procedūras rezultātā gūtais efekts spēj saglabāties pat pusgada garumā – šādā gadījumā ir nepieciešams veikt procedūru kursu, ko iesaka kosmetologs.

Turklāt šobrīd IONTO MEZO procedūras ir pieejamas par īpašu cenu www.baborbeautyspa.lv

Panāc tādu efektu, kāds Tev ir nepieciešams!
IONTO MEZO procedūras ir dažādas, katra no tām ļauj panākt citādu efektu. Salona BABOR Beauty SPA Alberts kosmetologi izstrādājuši modeli, kā palīdzēt cilvēkam izvēlēties vispiemērotākās procedūras. Pirms procedūras kosmetologs sniedz bezmaksas konsultāciju, novērtējot klienta ādas stāvokli, uzklausot sūdzības un vēlmes, kā arī iesakot tieši to, kas vislabāk der konkrētā tipa ādai.

Tavai ādai ļoti noderēs pavasarī!
Pēc ziemas mēnešiem, kad sejas āda ir cietusi no vēja un sala, tādējādi kļūstot pelēka un nogurusi, acīmredzamu efektu nodrošinās procedūra IONTO MEZO Vitamin C+.

Tās laikā āda tiek bagātināta ar C vitamīnu, kas ādai ir nepieciešams kā gaiss, ko mēs elpojam.

Īpaši vērtīga šī procedūra ir cilvēkiem, kas darbā augu dienu pavada telpās, un šī iemesla dēļ āda cieš no skābekļa trūkuma un putekļiem. Šo procedūru arī iesaka cilvēkiem pēc pārciestām slimībām, lai uzlabotu ādas stāvokli.

Galvenais efekts, ko dāvās procedūra – āda kļūs svaigāka, elastīgāka, tvirtāka, uzlabosies tās krāsa.

C vitamīns, iedarbojoties uz ādu, vienlaikus rada arī pīlinga efektu, padarot to gludāku un maigāku.

C vitamīns darbojas kā antioksidants, tas neitralizē brīvos radikāļus, kā rezultātā uzlabosies dabīgā kolagēna sintēze ādā, padarot to stingrāku un elastīgāku.

C vitamīns arī kavē melanīna izstrādi, līdz ar to būs mazāks risks, ka veidosies pigmentācijas plankumi un vasaras raibumi.

C vitamīnam piemīt pretiekaisuma iedarbība, tas nostiprina ādas asinsvadu sieniņas, tāpēc procedūra ir ieteicama cilvēkiem ar sausu ādu, lai mazinātu mikroplīsumus, dezinficētu ādu un nostiprinātu kapilāru sieniņas.

Procedūra IONTO MEZO Vitamin C+ ir piemērota visiem ādas tipiem – gan jaunai, gan nobriedušai ādai.

Šobrīd ir īstais brīdis izmēģināt IONTO MEZO procedūras, jo skaistumkopšanas salonā BABOR Beauty SPA Alberts, Rīgā, Ģertrūdes ielā 9, tās tiek piedāvātas par īpašu cenu. Plašāka informācija pieejama mājas lapā www.baborbeautyspa.lv

Zvani pa tālruni 22333131 un pieraksties uz procedūru!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!