Foto: Publicitātes attēls

Mūžsenais jautājums, kas nodarbina sieviešu prātus, ir – kādas sievietes labāk patīk vīriešiem? Lai gan jautājums tikai viens, tomēr tas sevī ietver simtiem, pat tūkstošiem virzienu un nianšu, no kā vīriešiem izvēlēties un par ko sievietēm uztraukties.
Bet kā ir ar sieviešu matiem, kādi mati labāk vīriešiem patīk – taisni vai lokaini? Interesanti ir apjaust, ka šī "taisno vai lokaino" matu patika ir mainīga, tā ietekmējas ne tikai no iekšējām sajūtām, bet arī no notiekošā pasaulē, modes tendencēm un dažādām citām pasaules norisēm.

Skaistas lokas – vienmēr modē
Ja paraugās desmit gadus vecos modes un skaistumkopšanas žurnālos, tad redzams, ka tajā laikā atdzima un atkal dominēja lokainu matu kults. Iespējams, to ietekmēja tieši vīriešu patikas izpausme pret sievietēm ar lokainiem matiem. Tomēr, iedziļinoties šajā jautājumā nedaudz vairāk redzam, ka tā vis nebija, jo visos laikos svarīgākais dzinulis pēc taisniem vai lokainiem matiem bijusi vēlme iegūt to, kas no dabas nav dots. Tā ir normāla parādība, ka sievietēm, kurām ir dabīgi lokaini mati, ir vēlme iegūt gludus, paļāvīgus un taisnus matus, bet tās, kuras daba apveltījusi ar taisniem matiem, sapņo par gaisīgām un kuplām lokām.

Kam dod priekšroku vīrieši?
Lai kas arī būtu galvenais iniciators lokainu vai taisnu matu sakārtojumam, aptaujājot duci vīriešu, astoņi atzina, ka priekšroku dod sievietēm ar lokainiem matiem. Bet kāpēc? Vai tam ir kāds racionāls izskaidrojums? Kā izrādās, ir gan – vīriešuprāt, sievietes ar lokainiem matiem ir pārliecinātākas par sevi, mazāk ietekmējamas no apkārtējo viedokļa un ir drošākas un apņēmīgākas. Savukārt taisno matu īpašnieces biežāk mēdz būt mierīgākas, kautrīgākas, lietišķākas un atturīgākas.

Perfektas lokas mājas apstākļos? Tas ir iespējams!
Tagad, pateicoties Philips ProCare Auto Curler Ionic automātiskajām lokšķērēm, sievietēm mājas apstākļos ir iespēja izveidot nemainīgi izcilas lokas dažādiem notikumiem – randiņam, teātra apmeklējumam, ballītei vai vienkārši skaistai ikdienai. Ar skaistām lokām ne tikai pati jutīsies lieliski, bet arī noteikti gūsi uzmanības apliecinājumus no pretēja dzimuma pārstāvjiem. Profesionāla līmeņa motors bez sukas un titāna keramiskais cilindrs automātiski sarullēs, uzkarsēs un ieveidos matus, lai vienmēr iegūtu perfektas lokas.

Philips lokveiža priekšrocības?

Uzlādētie negatīvie joni likvidē statisko elektrību, kondicionē matus un piegludina matu kutikulas, tādējādi padarot matu mirdzumu un spīdumu intensīvāku. Rezultāts ir mirdzoši, gludi mati, kas "nepūkojas".

Profesionāla līmeņa pagriežams titāna cilindrs ātrai ieveidošanai, gludai slīdamībai un mirdzošiem matiem. Cilindra titāna keramiskais pārklājums apvieno izcilu siltuma vadītspēju ar gludu virsmu, lai izveidotu perfektas lokas.

Izturīgs profesionāla līmeņa motors loku izveidei dažādos virzienos.

3 regulējami ieveidošanas virzieni – pa kreisi, pa labi vai pamīšus.

3 siltuma iestatījumi (180°C - 210°C - 230°C) un 3 laika iestatījumi (12 s – 10 s – 8 s) dabiskām, veselīgām un spīdīgām lokām ar dažādu stingrību.

Lielas veiktspējas sildītājs ar 30 s uzsilšanas laiku – ieslēdz un jau pēc pusminūtes radi savas iecerētās lokas!

Praktisks un procesu atvieglojošs 2,0 m garš vads. Šis skaistumkopšanas salonu līmeņa vads nodrošina pavisam vieglu Philips ProCare automātiskā lokveiža izmantošanu dažāda tipa telpās.

Kā lietot Philips ProCare Auto Curler Ionic lokveidi?
Vienkārši un ērti. Lokveiža divus metrus garo un parocīgo vadu ievieto kontaktligzdā. Nospied ieslēgšanas/izslēgšanas pogu un 30 sekunžu laikā lokveidis būs gatavs Tavus matus padarīt vēl skaistākus – nevainojami lokainus. Atkarībā no sava noskaņojuma vai gaidāmā notikuma, izvēlies vienu no trīs loku veidošanas virzieniem – pa kreisi, pa labi vai pamīšus. Kad tas izdarīts, iestati kādu no piedāvātajiem trīs siltuma un trīs laika režīmiem.

Uzzini vairāk šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!