Foto: Publicitātes foto
Kopā – drošāk un mierīgāk! Apsardzes firma GENS piedāvā jaunu pieeju apsardzes pakalpojumiem – kolektīvās drošības sistēmu FRONTIER, kas sniedz iespēju daudzdzīvokļu māju iedzīvotājiem pašiem rūpēties par drošību un kārtību savā mājā un tās apkārtnē par mazākām izmaksām, nekā līdz šim.

Pasūtot pakalpojumu, uz katriem 6 sistēmai pieslēgtajiem dzīvokļiem tiek bez maksas piešķirta viena "trauksmes poga", kuru var uzticēt kādam sabiedriski aktīvam cilvēkam Jūsu mājā. "Trauksmes poga" tiek nospiesta briesmu gadījumā, ja tiek apdraudēta nama iedzīvotāju drošība. Apsardzes firmas GENS centrālā novērošanas pults saņem signālu un nekavējoties uz izsaukuma vietu ierodas firmas mobilā grupa, kas atrisina radušos problēmu.

Bāzes aparatūras komplekts katram īpašniekam, ja to pieslēdz uzreiz divi kaimiņi, izmaksā tikai 55 latus (iekārtas cena un uzstādīšana) katram, bet abonēšanas maksa ir 9 lati mēnesī. Ja piesakās trīs dzīvokļu īpašnieki, tad - 8 lati. Mēneša abonēšanas maksu var samazināt, ja kaimiņi savstarpēji vienojas un sistēmai pieslēdz 6 dzīvokļus. Tad katrs dzīvokļa īpašnieks par pakalpojumu maksās 5 latus mēnesī.  Nekādu ierobežojumu nav - kolektīvās drošības sistēmai var pieslēgt neierobežotu skaitu dzīvokļu. Pēc vēlēšanās var tikt uzstādīta arī videonovērošanas sistēma. Šajā gadījumā notiek attālināta videonovērošana, un nepieciešamības gadījumā uz notikuma vietu izbrauc mobilā grupa.

Ja daudzdzīvokļu mājā ir uzstādīts viens pamata komplekts, tad to var izmantot ne tikai individuāli vai pieslēgt citus dzīvokļus jebkurā stāvā un kāpņu telpā, bet var izmantot arī dzīvokļu komunālās saimniecības pārvaldei, lai apsargātu kopīpašumu, bēniņus, pagrabu, siltummezglus, interneta, kā arī liftu aprīkojumu. Patlaban šo piedāvājumu Rīgā izmanto 4 dzīvokļu saimniecības pārvaldes, skaidro apsardzes firmas GENS valdes priekšsēdētājs Vitālijs Masļeņņikovs.

Foto: Publicitātes foto

Projekts par kolektīvo drošību nav paredzēts komercnolūkā, bet lai nodrošinātu sabiedrisko kārtību: "Mēs esam izteikuši vēlēšanos sadarboties ar dažādām institūcijām - Iekšlietu ministriju, sociālajiem dienestiem, policiju, bet tiklīdz vēlamies noslēgt līgumu ar rajona policijas pārvaldēm, ierodas komisija, jo uzskata, ka tur slēpjas kaut kas dīvains. Neko neprasot pretim, piedāvājam savu transportu un cilvēkus. Papildus vienai mūsu brigādei būtu vajadzīgs TIKAI viens policists, kas pildītu savus tiešos pienākumus - rūpētos par kārtību, drošību pilsētā, ciemā vai mājā. Tādā gadījumā mobilā ekipāža varētu izbraukt un notikuma vietā (mājā vai mikrorajonā, kas atrodas KOLEKTĪVĀS DROŠĪBAS SISTĒMAS ROBEŽĀS) notvert tos, kas pārkāpj sabiedriskās kārtības noteikumus - piemēslo apkārtni, nozog automašīnu vai pieļauj citus pārkāpumus.  Šajā nolūkā varētu sadarboties arī ar citām apsardzes firmām, taču no tām atsaucības nav."

Attiecīgi mūsu valsts iedzīvotājiem vajadzētu saprast, ka šodien pašu un īpašuma drošība ir viņu rokās, un viņiem pašiem jāapvienojas KOLEKTĪVĀS DROŠĪBAS SISTĒMĀ "FRONTIER", kas papildus visam iepriekš minētajam palīdzēs, piemēram, aktīvākajiem pensionāriem un bezdarbniekiem uzlabot savu materiālo stāvokli. Kā? Pavisam vienkārši! Katrs dzīvoklis, bēniņi, pagrabs vai lifts, ko pieteiksiet sistēmai, sniegs iespēju ik mēnesi saņemt 0.50 ls tikmēr, kamēr objekts tiks apsargāts. Tie var būt daži dzīvokļi JŪSU vai KAIMIŅU mājā, kā arī vairākas mājas JŪSU mikrorajonā, pilsētas rajonā.

Kolektīvās drošības sistēma ir unikāls sabiedrības sadarbības modelis, kas ilgstoši un veiksmīgi darbojas ASV, Kanādā, Austrālijā, Lielbritānijā, Igaunijā. "Tās mērķis ir risināt kolektīvās drošības jautājumus un aicināt sabiedrību uzturēt sabiedrisko kārtību ne tikai savā mājā, bet visā valstī, pilsētās, mikrorajonos un ciematos," stāsta Vitālijs Masļeņņikovs. Kolektīvās drošības sistēma FRONTIER ir ieguvusi popularitāti ne tikai Rīgā, bet to izmanto arī citās Latvijas  pilsētās.

Ja esat par:

-  MĀJU BEZ LIKUMPĀRKĀPUMIEM

-  DROŠU BĒRNU SPĒĻU LAUKUMU

-  DROŠU AUTOSTĀVVIETU JŪSU MĀJAS TUVUMĀ,

tad PIEVIENOJIETIES KOLEKTĪVĀS DROŠĪBAS SISTĒMAI "FRONTIER"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!