Foto: Publicitātes foto
Gadsimtu gaitā pavasara spirdzinošais avota ūdens, kas mīt Francijas kalnos pašā Provansas sirdī, sevī ir uzkrājis bagātīgas minerālvielas. L'Occitane ir izpētījis šo bagātīgo ūdeni un radījis intensīvi mitrinošo sejas ādas kopšanas kolekciju Aqua Réotier.

Réotier avota ūdenim no Provansas piemīt neticams spēks: tas satur augstu kalcija koncentrāciju, kas spēj kristalizēties. Kā zināms arī ādā ir kalcijs, kas rūpējas par mitruma saglabāšanos tās šūnās, nodrošinot ilgstošu ādas dabiskā mirdzuma, svaiguma un jauneklīguma izskatu.

L'Occitane ir izmantojis šo pārsteidzošo spēku jaunajā intensīvi mitrinošajā ādas kopšanas kolekcijā Aqua Réotier ar svaigām un vieglām tekstūrām, kas mitrina un palīdz noturēt ādā mitrumu daudz ilgāk. Šīs kolekcijas 3 galvenās sastāvdaļas, kas rūpējas par ādas mirdzumu, mitrināšanu un piepildīšanu ir hialuronskābe, glicerīns un kalcijs.

Dziļi mitrinošs sejas krēms

Bagātināts ar Réotier avota ūdeni un hialuronskābi ar svaigu kūstošu tekstūru, tas darbojas kā magnēts, kas pievelk mitrumu un atklāj maigas un mitrinātas ādas izskatu visas dienas garumā. Āda ir zīdaini maiga, svaiga un tvirta. Ādas mitruma līmenis paaugstinās, nodrošinot revitalizētas ādas izskatu.

Dziļi mitrinošs gēls sejai

Bagātināts ar Réotier avota ūdeni un hialuronskābi. Intensīvi mitrinošais svaigais gēls darbojas kā magnēts, kas uzlādē ādu ar mitrumu, atklājot mirdzumu un mitrināšanu visas dienas garumā.
Mazie burbulīši atklāj mirdzumu, enerģizē un revitalizē ādu. Piemīt viegla un neeļļaina tekstūra.

Mitrinoša esence

Būtisks solis sejas ādas kopšanas rutīnā. Vieglā gēlveida tekstūra sagatavo ādu nākošajam mitrinošajam ādas kopšanas līdzeklim un uzlabo pārējo ādas kopšanas produktu efektīvāku iedarbību. Mitrinošā esence nekavējoties pārvēršas ūdenim līdzīgā tekstūrā, kas sniedz tūlītēju veldzējumu. Āda ir svaiga un mirdzoša.

Attīrošs gēls sejas mazgāšanai

Maigs sejas attīrošs līdzeklis, kurš bagātināts ar Réotier avota ūdeni. Saskaroties ar ādu tas pārvēršas delikātās putās, kas maigi, bet efektīvi attīra ādu no netīrumiem (ieskaitot kosmētiku un lieko sebumu) nesausinot to. Tīra, mitrināta, svaiga un mirdzoša āda.

Mitrinošs un atsvaidzinošs sprejs sejai

Viegls un svaigs ūdens gluži kā pavasaris. Atsvaidzinošais sprejs sejai sevī apvieno Réotier kalcija ūdeni un hialuronskābi, kas nodrošina mitrināšanu. Šis atsvaidzinošais sprejs ir patiesa svaiguma avots, kas veldzē ādas slāpes jebkurā laikā. Mitrina un enerģizē nekavējoties. Uzklājot pirms dekoratīvās kosmētikas var nodrošināt ilgāku tās noturību.

Iepazīsties ar kolekciju.

Ieskaties LOccitane Facebook lapā un laimē lutinošas dāvanas katru nedēļu!

Saņem 20% atlaidi visiem pilnas cenas produktiem LOccitane veikalos un internetveikalā, izmantojot kodu: VINA Kods spēkā līdz 16.05.2018

Meklē jaunās kolekcijas produktus LOccitane veikalos un Interntveikalā, kā arī izmanto iespēju pieteikties bezmaksas ādas kopšanas procedūrai un roku masāžai L'Occitane veikalos:

T/C Spice, Lielirbes iela 29,
T/C Galerija Centrs, Audēju iela 16,
T/C Alfa, Brīvības iela 372,
U/V Stockmann, 13. Janvāra iela, Riga,
Tiešsaistē www.loccitane.lv

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!