Foto: Publicitātes foto
Ikdienas steigā ne vienmēr izdodas atrast laiku mīļiem vārdiem, un reizēm arī aizmirstas pateikt paldies. Valentīna diena, kuras pirmsākumi ir meklējami romiešu laikos, kad tika svinēta pavasara atnākšana, ir laiks, kad varam ne tikai ļauties mīlestības burvībai ar savu otru pusīti, bet tā ir arī iespēja pateikt "paldies" ģimenei, draugiem un kolēģiem.

Šī diena savu vārdu ieguvusi par godu priesterim Valentīnam, kurš mira mocekļa nāvē. Tikai 14. gadsimtā Valentīna diena ieguva mīlestības un romantikas nozīmi, kādu to pazīstam šodien.

Pagājušajā nedēļas nogalē arī seksuālās labklājības zīmols Nr. 1 pasaulē "Durex" ļāvās Valentīna dienas pirmssvētku ballītei, aicinot savus partnerus uz filmu "Brīvība piecdesmit nokrāsās", lai kopā pateiktos viens otram par kopā pavadīto laiku un paveikto darbu. Ballītes brīvajā atmosfērā dažādu nozaru eksperti ļāvās izsmalcinātām uzkodām un dzirkstošiem dzērieniem, ieskandinot mīlestības svētkus.

""Durex" zīmolu Baltijā "Reckitt Benckiser" (RB) pārņēma 2014. gadā, un šo nepilnu četru gadu laikā mums ir izdevies kļūt par tirgus līderiem Latvijā ar 43% tirgus daļu. Tas ir bijis stipras komandas darbs un uzticamu partneru atbalsts. Mēs to esam izdarījuši, esot kā viens vesels," savās sajūtās dalās Baltijas pārdošanas vadītājs Mārtiņš Krancis.

Svinēsim svētkus un pateiksim paldies katram, kurš mūsu ikdienu padaru skaistāku!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!