Foto: Publicitātes foto
Ne katra ģimene var lepoties ar lielu, noderīgu platību virtuvē. Modernajos dzīvokļos - studijās, kur virtuve un dzīvojamā telpa nav strikti atdalītas, racionāla telpas izmantošana ir vēl aktuālāka. Bet neatkarīgi no tā, vai jums ir maza vai liela virtuve, jūs noteikti gribat, lai viss būtu skaisti, mūsdienīgi, ērti un funkcionāli, lai viss būtu savā vietā un ātri paņemams. Diemžēl to sasniegt ne vienmēr ir viegli.

Saimniecības labiekārtošanas procesā, cenšoties sev vienkāršot dzīvi, mēs lēnām bruņojamies ar visu iespējamo virtuves tehniku. Standarta variantam - "vārāmā plīts + cepeškrāsns" pievieno mikroviļņu krāsni, aerogrilu, taukvāres katlu, tvaika katlu, olu vārītāju, vafeļpannu, tosteri. Visus šos priekšmetus nākas sastumt pa skapjiem, stūriem. Kopā ar citiem virtuves piederumiem tie aizņem daudz vietas un neizbēgami pārklājas ar putekļiem. Līdz ar to, no vienas puses, tie atvieglo mums darbu virtuvē, bet no otras puses- šie daudzie palīgi rada mums papildus rūpes.

Par laimi virtuves sadzīves tehnikas tirgū ir parādījies multivārāmais katls - daudzfunkcionāla iekārta, kas spējīga aizvietot daudzus no minētajiem saimniecības priekšmetiem. Hipermārketi un internetveikali piedāvā plašu dažādu ražotāju multivārāmo katlu klāstu. Mūsu izvēle ir multivārāmais  katls REDMOND. Galvenais un būtiskākais jautājums, iegādājoties jebkuru virtuves tehniku - ko tā māk? Ar multivārāmā katla REDMOND palīdzību jūs varēsiet cept, vārīt, tvaicēt, uzcept pat visīstāko maizi, cept eļļā, sagatavot rauga mīklu, izkausēt šokolādi vai sieru priekš fondī.

Un lūk jums pirmā priekšrocība: aizvietojot veselu virkni virtuves iekārtu, multivārāmais katls atbrīvos Jūsu virtuvē ne mazums vietas. Turklāt, stilīgais multivārāmā katla REDMOND dizains ļauj tam iederēties jebkurā mūsdienīgā interjerā.

Atgriezīsimies pie funkcijām. Vienu no galvenajiem multivārāmā katla REDMOND labumiem var aprakstīt dažos vārdos: sagatavo ēdiena sastāvdaļas, saliec multivārāma katla traukā, aizvēr vāku, nospied dažas pogas un vari droši iet nodarboties ar citiem darbiem vai atpūsties. Netici? Bet tas patiešām tā ir - visu gatavošanas procesu uzrauga mikroprocesors. Nepārdzīvojiet - piens nepāries pāri, putra nepiedegs, zupa neizkūpēs. Kad ēdiens būs gatavs, multivārāmais katls pados skaņas signālu, bet, ja jūs nenoreaģēsiet, pacietīgi gaidīs, neļaujot ēdienam atdzist līdz jūsu atnākšanai.

Multivārāmajā katlā REDMOND ir starta atlikšanas funkcija, kas ļauj uzsākt gatavošanas procesu vajadzīgajā laikā, ar atlikšanu līdz 24 stundām. Ēdiens būs gatavs jums vajadzīgajā laikā. Bet 24 stundu temperatūras uzturēšanas funkcija atļauj saglabāt pagatavotās brokastis, pusdienas vai vakariņas karstas ilgstošu laiku. Jāpiekrīt, ka automātiskā uzsildīšana ne vienmēr ir vietā, tāpēc multivārāmajam katlam REDMOND ir paredzēta iespēja šo funkciju jau iepriekš atslēgt.

Un tā, otra galvenā priekšrocība: jums nevajag tērēt savu laiku pie virtuves plīts. Turklāt, ar multivārāmo katlu REDMOND Jūs lietosiet daudz mazāk trauku nekā parasti gatavojot (piemēram, lai pagatavotu boršču, nevajadzēs atsevišķi katlu un pannu). Tas nozīmē, laiks, ko veltījāt trauku mazgāšanai, arī samazinās. Ja jums ir trauku mazgājamā mašīna, jūs droši varat tajā mazgāt multivārāmo katlu.

Starp citu, par trauku. Multivārāmā katla REDMOND komplektā ir trauks ar nepiedegošu virsmu. Tādā traukā jūs varat gatavot ar minimālu eļļas vai tauku daudzumu, nepārdzīvojot par lieku holesterīnu un kancerogēniem.

Un tātad, trešā priekšrocība - multivārāmā katla REDMOND iegādei - pareiza veselīga ēšana visai ģimenei. Kas vēl ir vajadzīgs laimei?

Oficiālais REDMOND pārstāvis Latvijā: SIA REDMOND BALTIC

www.lv.multivarka.pro

www.youtube.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!