Foto: Publicitātes attēls

Mūsdienīgi klasiskais Coach Eau de Parfum aromāts sievietēm un tā seja aktrise Hloja Greisa Moreca iemieso amerikāņu izcelsmes luksus ādas izstrādājumu zīmola Coach vērtības un mantojumu.

Zīmols dibināts 1941. gadā Manhetenā, iedvesmojoties no amerikāņu tradicionālā sporta veida beisbola, precīzāk – no beisbola cimda, kas, jo ilgāk ticis valkāts, jo izteiksmīgāk stāsta sava saimnieka stāstu un ar laiku kļūst tikai skaistāks. Mūsdienās zīmols atgriežas pie savām saknēm, interpretējot tās jaunā, modernā veidā – vairāk liekot uzsvaru uz autentiskumu, radošumu un individualitāti nekā statusa simboliku. Zīmola produktu klāstā ir ne tikai ādas izstrādājumi, bet arī vīriešu un sieviešu valkāšanai gatavo apģērbu, apavu un aksesuāru kolekcijas. Un kopš šā rudens arī aromāts sievietēm – Coach atzīmē savu 75 gadu jubileju ar aromāta Coach Eau de Parfum radīšanu!

Par aromāta seju izvēlēta jaunā aktrise Hloja Greisa Moreca (Chloë Grace Moretz), jo ideāli atbilst zīmola sievietes ideālam – moderna, vienkārša, patiesa, jaunības un brīvības enerģijas pilna, dabiski skaista amerikāņu meitene. Pasaulslavenais modes fotogrāfs Stīvens Meizels (Steven Meisel) reklāmas foto attēlojis jauno sievieti vasaras saules apspīdēta vintedža kadiljaka luksus ādas sēdeklī, tā izceļot Hlojas dabisko skaistumu un brīvo garu. Tiesa gan fotosesijas diena esot bijusi gana vēsa, ko fotogrāfijās, pateicoties Hlojas aktiertalantam un pozitīvajai attieksmei pret dzīvi, pamanīt nevar. Hloja ir dzimusi aktrise un dara šo skaisto darbu kops bērnības. Jaunajai aktrisei ir siltas jūtas gan pret zīmolu, gan pret aromātu: " Valkājot šo aromātu, es saņemu daudz komplimentu. Daudzi man jautā, ar ko es smaržojos. Es atbildu, ka tas ir Coach, un es esmu šā zīmola seja. Un tas ir tik savādi!"

Aromāta parfimēres Anna Flipo (Anne Flipo) un Žiljeta Karagezoglu (Juliette Karagueuzoglou) iedvesmojušās no Ņujorkas spontānās enerģijas un šikā pilsētas stila. Savukārt aromāta seja Hloja Greisa Moreca piešķir aromātam emocionālu nokrāsu: "Coach Eau de Parfum ir juteklisks aromāts, kas ir pārsteidzoši, jo pirmais iespaids par to ir kā par ļoti vieglu un gaistošu, bet tad uz ādas parādās muskuss un ādas notis, kas padara to sievišķīgu. No sākuma aromāts aizķer ar savu gaisīgumu, vieglumu, brīvību, bet tad tas pagriežas un atklājas dziļums un jaudīgums." Nošu valodā tas izpaužas kā orientāla ziedu augļu kompozīcija. Coach Eau de Parfum sākumā atveras ar dzirkstošu un sulīgu aveni, kas kontrastē ar krēmīgo Turcijas rozi līdz no tā uz ādas paliek juteklisko zamša ādas un muskusa bāzes nošu akords.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!