Foto: Publicitātes foto

Okaidi ir pasaulē pazīstams franču modes zīmols, kas piedāvā autentiskus un modernus apģērbus bērniem vecumā no 0-14 gadiem, kombinējot augstu kvalitāti un pieņemamas cenas. Okaidi ir īpašs un atšķirīgs no citiem zīmoliem ar to, ka tas izceļ labāko, kas bērnos ir: viņu spontanitāti, entuziasmu, enerģiju, vienkāršību un dzīves mīlestību. Mūsu veikalā Jūs varat atrast Obaibi kolekcijas zēniem un meitenēm vecumā no 0-3 gadiem, kā arī Okaidi kolekcijas bērniem vecumā no 3-14 gadiem.

Mēs liekam lielu uzsvaru uz dabīgiem materiāliem (apģērba drošībai) un piedāvājam vairākas kolekcijas no dabīgās kokvilnas.  Saviem klientiem mēs piedāvājam individuālu apkalpošanu, kā arī rūpējamies, lai gan lieli, gan mazi klienti mūsu veikalā justos īpaši.


Kā gaidīts - šī rudens-ziemas 2012 kolekcija ir ļoti rotaļīga, moderna un optimistiska. Okaidi ir radījis ļoti krāsainas un atraktīvas kolekcijas, lai katrs bērns varētu izcelt savu unikālo personalitāti. Apģērbi ir ļoti ērti un viegli valkājami, materiāli ir omulīgi un funkcionāli. Gan zēniem, gan meitenēm ir radītas universālas kolekcijas, kas pielāgotas vairāk nekā 60 pasaules valstīm un mēs esam pārliecināti, ka ikkatrs saņems to ko kārojis. Galvenais mērķis ir dalīties pozitīvās vērtībās un uzskatos - šīs ir tās lietas, kuras mēs cenšamies nodot bērniem. Mums ir daudz kolekciju, kuras  radītas bērniem uzsākot skolas gaitas. Gan zēniem gan meitenēm mūsu veikalā atradīsiet plašas džinsu, T-kreklu un džemperu kolekcijas, kas ir pieejamas dažādās spilgtās krāsās.

Ikdienā mēs izmantojam ļoti skaistus vizuālos materiālus, katru kolekciju parādot kā stāstu,  lai  katrs bērns varētu izvēlēties un veidot savu stilu.

Visus produktus savā starpā var ļoti efektīvi kombinēt,  dodot katram iespēju būt radošam, inovatīvam un sekot līdzi pēdējām modes tendencēm no Francijas.

Skati pasauli pozitīvā veidā un strādā mūsu bērnu nākotnei!

Gaidam Jūs veikalā "Okaidi"
T/P "Alfa" Rīgā, Brīvības gatvē 372

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!