Foto: Publicitātes foto

Šomēnes vadošais Latvijas medicīnas vortāliem Medicine.lv mainījis dizainu un turpmāk interesentiem un apmeklētājiem būs pieejams jaunā veidolā (www.medicine.lv).

Medicine.lv ir aktuāls, izglītojošs un interaktīvs medicīnas nozares plašsaziņas līdzeklis, kas darbojas jau kopš 2003. gada. Vortāls nodrošina sabiedrību ar nepieciešamo informāciju par veselības aprūpi, veselīgu dzīvesveidu un medicīnu, kā arī veido saikni starp medicīnas speciālistiem un pacientiem.

Līdztekus nozares jaunumu, ārstniecības iestāžu piedāvājumu un akciju publicēšanai Medicine.lv sniedz iedzīvotājiem iespēju sadaļā "Jautājumi un atbildes" uzdot jautājumus ārstiem un pēc tam saņemt atbildes savos e-pastos.Medicine.lv auditorija ir medicīnas darbinieki un iedzīvotāji, kurus interesē medicīnas un veselīga dzīvesveida jautājumi, tai skaitā nozares likumdošana, aptiekas produkcija, medicīnas pakalpojumi un preces. Vortāls piedāvā arī medicīnas TV raidījumu ierakstus un citus  videomateriālus. Sadaļā "E-veikals" pieejams plašs veselības un skaistumkopšanas preču klāsts.Ikviena cilvēka viena no lielākajām vērtībām ir veselība, tāpēc ir būtiski būt atbildīgam par savu veselību un nepieciešamības gadījumā par to jau laikus rūpēties. Vortālā interesentiem ir iespēja ne tikai uzzināt, kur saņemt viņiem nepieciešamos veselības aprūpes pakalpojumus, bet arī gūt vērtīgus padomus par to, kā dzīvot veselīgi un kā rīkoties ikdienā, lai no veselības problēmām izvairītos, tās mazinātu vai attālinātu.

Šo gadu laikā vortālam izveidojusies sadarbība ar ārstiem, nozares speciālistiem, ar nozari saistītām institūcijām un asociācijām, kas ir kompetenti un uzticami informācijas avoti sabiedrības izglītošanā. Ikviens interesents var abonēt Medicine.lv ziņu un jaunumu saņemšanu uz e-pastu. Kopš 2010. gada vortāla veidotājs ir SIA Medicine.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!