Tā par jauno L’Oréal matu krāsu saka L’Oréal Paris starptautiskais matu eksperts Kristofs Robins. Uzzini, kādēļ Prodigy ir viena no pēdējā laika revolucionārākajām matu krāsām, un kā ar tās palīdzību iegūti dabiska un veselīga izskata mati.

Iegūsti matus, kas izskatās apbrīnojami dabiski, izsmalcināti un mirdz miljons nokrāsās

L'Oréal ir uzņēmums, kas kosmētikas pasaulē nepārtraukti attīsta jaunas inovācijas, lai Tu varētu iegūt to, kas agrāk nebija iespējams. Pateicoties jaunajai matu krāsai Prodigy, Tu vari iegūt vienlaikus dabisku matu izskatu, izsmalcinātu toni, nokrāsot perfekti sirmos matus, parūpēties, lai mati būtu mirdzoši. Prodigy matu krāsā amonjaks ir aizstāts ar sārmaini krāsojošu vielu - monoetalonamīnu (MEA), kas pastiprina krāsojošo sastāvdaļu iedarbību, nebojājot un nesausinot Tavus matus.

Ar ko Prodigy matu krāsa atšķiras no citām?  Kristofs Robins, L'Oréal Paris starptautiskais matu eksperts skaidro: "Sievietes, kuras nāk uz manu salonu, vēlas iegūt iespējami dabiskāku un skaistāku matu krāsu. Taču, lai panāktu izsmalcinātu un dabisku toni, ir jāklāj vairāki krāsu slāņi tā, lai tie dabiski sajauktos kopā. Lai panāktu līdz šim izteiksmīgāko daudztoņu efektu jau ar pirmo matu krāsošanas reizi, Prodigy radīšanā bija nepieciešams precīzs darbs ar nokrāsām." Izmantojot daudzveidīgo nokrāsu tehniku, pēc 800 testiem tika radīta unikāla matu krāsa. 

Atrodi toni, kas Tev piestāv

Kopumā ir pieejami pavisam 20 toņi, sākot no porcelāna blondā, beidzot ar piesātināti melno. Dodies uz L'Oréal mājaslapu, kurā vari ne tikai aplūkot visus toņus, bet arī, iespējams, laimēt kādu no krāsām!

Pateicoties ilggadējai pieredzei matu krāsošanas jomā, Kristofs Robins ir eksperts, kad runājot par toņiem, kas patiesi piestāv sievietēm un liek izskatīties apbrīnojami dabiski. Vēlies blondu matu krāsu? Kristofa Robina komentārs: "Mana personiskā stila iezīme, ko jūs atradīsiet Prodigy blondajos toņos, ir mirdzums jeb rozā tonis, kas atsauc atmiņā sārtumu vaigos un atsvaidzina sejas toni, padarot to dzīvīgāku un mirdzošāku." Varbūt Tavs īstais tonis ir melns: "Prodigy melnie toņi ļauj sasniegt pareizo līdzsvaru starp krāsas klājumu un vieglumu. Prodigy dod iespēju radīt izteikti melnus toņus, kas ir izsmalcināti un neizskatās monolīti". Un kā ar brūnajām nokrāsām: "Šie toņi vienmēr labi izskatās un lieliski piestāv lielākajai daļai cilvēku. Prodigy toņi ar brūnajām nokrāsām ir radīti, izmantojot daudzveidīgas koksnes krāsas: pamatā ir mahagonija tonis. Lai iegūtu mirdzumu, tam pievienots arī nedaudz vara toņa". Arī par sarkanmatēm nav piemirsts: "Sarkano toņu palete ir dabiski skaista un nav vulgāra. Arī radot šos toņus, mēs par pamatu ņēmām dabā sastopamās daudzveidīgās sarkanās krāsas nianses: gaišākās nokrāsas izmantojām intensīvāku un dzīvīgāku toņu radīšanai, kas izskatās vairāk krāsoti, bet reizē ir arī ar mirdzošu, zīdainu efektu".  

Tagad krāsot matus pašai ir tik viegli

Laiki, kad matu krāsošana saistās ar nepatīkamu aromātu, kodīgu un niezošu sajūtu, ir pagājuši. Prodigy satur smalku eļļas pilienu emulsiju, tā ir balstīta uz mikroeļļas tehnoloģiju - krāsas pigmenti iekļūst dziļi matu šķiedrās, nodrošinot vienmērīgu rezultātu bez mākslīgā "ķiveres" efekta. Prodigy matu krāsai ir arī patīkama smarža, kuras aromāts iegūts, apvienojot magnolijas, neroli, pasifloras, gardēnijas, melnās peonijas, persiku piena un burbona vaniļas smaržu.

L'Oréal ir parūpējies par visu, lai Tu viegli un ērti varētu nokrāsot savus matus mājas apstākļos pati. 

1 Iepazīsties ar krāsas sastāvdaļām: 

Attīstītājkrēms satur daudz eļļas, ūdeņraža pārskābi, iekšēji sapludinošo vielu, kas, iekļuvusi matu šķiedrās, aizsargā tās, kā arī matu virsmas uzlabotāju, kas stiprina pat vistrauslākās matu zonas. 

Krāsojošais krēms līdzīgi satur daudz eļļas, krāsojošās vielas un sārmaino sastāvdaļu MEA. 

Savukārt satīna maigais balzams lepojas ar savā sastāvā iekļauto keramīdu R, mīkstinošajām vielām, sastāvdaļām matu elastībai un jaunākās paaudzes matu kopšanas tehnoloģijām, kas stiprina un pasargā matu šķiedras visā to garumā. Turklāt tā izdevīgais iepakojums - 60 ml - pietiks vairākām lietošanas reizēm, arī garmatēm.

2. Noskaties video, kur soli pa solim ir izveidota pamācība, kā krāsot matus ar Prodigy matu krāsu. 

Ieskaties, kas atrodas matu krāsas pudelītēs

L'Oréal Prodigy matu krāsā ir iekļāvis jaunākās paaudzes inovācijas - M-Ot mikroeļļas tehnoloģija, kas ir ODS 4.0, nodrošina krāsu pigmentu iedarbību uz matu šķiedrām, radot vairākas dabisku toņu nokrāsas, kas kopā veido harmoniski izskatu un papildina viena otru.

Papildus ir pievienotas arī citas eļļas maksimāli ideālam rezultātam:

- Argāna eļļa - piešķir spīdumu matu šķiedrām, aizsargā matus, kā arī tai piemīt relaksējošas un mīkstinošas īpašības. 

- Safloras eļļa - tika iekļauta Prodigy formulā pateicoties savu barojošo īpašību un vērtīgā Omega - 6 dēļ.

Atklāj jauno L'Oréal Paris Prodigy matu krāsu, tās 20 toņus, kā arī varbūt laimē krāsu izmēģināšanai mājās: www.lorealparis.lv/prodigy  

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!