Foto: Publicitātes foto
Jau 13 gadus Tallinas ielā 18 slejas 4 stāvu ēka. Jūs noteikti esat tai braukuši garām ne vienu vien reizi. Un vairums no Jums zina, ka tur atrodas Skaistuma institūts "Liorá". Ienākot tajā, Jūs atstājat aiz sevis pilsētas trokšņus un steigu.

Institūta galvenais uzdevums - viss skaistumam, veselībai un labsajūtai.

Četros institūta stāvos pieredzējis un iejūtīgs personāls strādā ar jaunākajām iekārtām un vadošajām tehnoloģijām kosmetoloģijas un estētiskās medicīnas jomā.

Ārsti, estētiskās medicīnas speciālisti, augsti kvalificēti kosmetologi un masieri, ķermeņa estētikas speciālisti, manikīra un aparātpedikīra speciālisti un stilisti-frizieri strādā, lai apmierinātu pat visprasīgāko klientu. Tajā viņiem palīdz zināšanas, pieredze, nepārtraukta kvalifikācijas paaugstināšana un vadošākās tehnoloģijas.

Ja Jūs uztrauc jautājums "kā atjaunināties, atveseļoties un izveidot skaistu figūru", vienkārši pierakstieties uz konsultāciju. Konsultācijas laikā ar speciālistu tiks sastādīta individuāla programma Jūsu problēmas risināšanai. Tā ļaus Jums sasniegt vēlamos mērķus un tiks pamatota uz Jūsu organisma objektīvo stāvokli. Nav noslēpums, ka dažas procedūras, neskatoties uz to novitāti, reklamēšanu un ažiotāžo pieprasījumu, pēc virknes indikāciju vienkārši nav piemērotas klientam. Jums nav jābaidās no tā, ka Jums tiks "nozīmēta" dārga programma, kas nesniegs vēlamo rezultātu. Liels plus šādai pieejai ir arī tas, ka var piemeklēt finanšu un laika iespējām maksimāli atbilstošu programmu. Jā-jā, Skaistuma institūtā procedūru cenas ir demokrātiskas un pieejamas cilvēkiem ar jebkuriem ienākumiem.

Skaistuma institūts "LIORÁ" piedāvā Jums nelielu ekskursiju skaistuma, veselības, jaunības un labsajūtas pasaulē!

2. stāva 13 kabinetos tiek piedāvāti sejas un ķermeņa kopšanas pakalpojumi, sākot no zemūdens masāžas un beidzot ar seju un ķermeni skulpturējošām tehnoloģijām. Plašs pakalpojumu spektrs - no vienkāršām relaksējošām manuālām procedūrām līdz estētiskās medicīnas pakalpojumiem ar aparāttehnoloģiju, pīlingu un skaistuma injekciju pielietošanu. Tur atrodas arī fototerapijas kabinets, kurā ar IPL tehnoloģiju tiek likvidētas novecošanas pazīmes un nevēlamais apmatojums.

Savukārt trešajā stāvā - institūta "pērle" - ārstniecības nodaļa, kur ārsti ne tikai konsultē, bet arī veic lāzeru procedūras (asinsvadu, labvēlīgu ādas veidojumu likvidēšanu un frakcionēto fotoatjaunošanu). Šeit tiek arī veiktas karboksiterapijas procedūras sejai un ķermenim un neablatīvas blefaroplastikas procedūras.

Aktīvas atjaunināšanas, atjaunošanas un korekcijas programmu vienmēr var papildināt ar relaksējošām procedūrām SPA zonā 0. stāvā - pirts procedūras, masāžas vai Austrumu rituāli.

Nobeigumā neaizmirstiet apmeklēt mūsu manikīra un ārstnieciskā pedikīra speciālistus, iegriezties pie stilistiem-frizieriem pirmajā stāvā.

Mūsu veikalā Jums rekomendēs profesionālo kosmētisko zīmolu Sothys, S. Mahler, Bernard Cassiere, J. F. Lazartigue produktus kopšanas turpināšanai mājas apstākļos. Un Jūs varat piešķirt savai dzīvei jaunas krāsas, "nodegustējot" Sothys dekoratīvo kosmētiku!

Skaistuma institūts "Liorá" savā mājas lapā www.liora.lv un sociālajos tīklos (Facebook, draugiem.lv) informē, rekomendē un piedāvā patīkamus pārsteigumus saviem esošajiem un topošajiem klientiem. Tur Jūs vienmēr varat uzdot speciālistam interesējošo jautājumu par sejas un ķermeņa, nagu vai matu kopšanas problēmām vai veselību!

Skaistuma institūtā "Liorá" ir viss! 

Vai drīzāk jāsaka - šī institūta speciālistiem nav nekā neiespējama!

Mēs gaidām jūs:
Skaistuma institūts "Liorá"
Tallinas iela 18, Rīga, LV-1001, Latvija

Tālrunis: 67373721, mobilais tel. 26821593
e-pasts: 
instituts@liora.lv
un mūsu mājas lapā: www.liora.lv

Vai Jūs zināt, ka skaistuma institūts "LIORÁ":

  • dibināts 1998. gadā kā Kosmetoloģijas centrs Tērbatas ielā;
  • visa ēka Tallinas ielā 18 - Skaistuma institūts (no matu galiņiem līdz papēžiem... skaistumkopšanas, kosmetoloģijas un estētiskās medicīnas pakalpojumu 4 stāvi):
0. stāvs: SPA zona ar pirtīm;

1. stāvs: foajē, veikals, frizētava, manikīrs-pedikīrs;

2. stāvs: estētiskā kosmetoloģija - seja un ķermenis; 

3. stāvs: ārstniecības nodaļa, lāzeru tehnoloģijas, karboksiterapija.

  • mašīnu vienmēr var atstāt blakusesošā apsargājamā autostāvvietā (iebraukšana no Brīvības ielas) par īpašu cenu - tikai par 2,15 € uz vizītes Institūtā jebkuru ilgumu;
  • skaistuma institūts "LIORÁ" pirmais Latvijā ieviesa daudzas mūsdienīgas un aktuālas metodes un tehnoloģijas:

1998: medicīnas aparātpedikīrs;
2000: sejas un ķermeņa kontūru modelēšanas tehnoloģija LPG;
2002: ādai fizioloģiski draudzīga pīlinga metode Jet Peel;
2003: fotoepilācijas un fotoatjaunošanas metode;
2007: frakcionētā fototermolīze;
2012: karboksiterapija;
2013: plazmas pīlings un Needle Shaping;
2014: labdabīgu ādas veidojumu likvidēšana ar plazmu un neablatīva blefaroplastika;


  • kopējais unikālo pakalpojumu skaits - ap 300;
  • Latvijā pirmais un vislielākais estētiskās medicīnas un kosmetoloģijas pakalpojumu sniegšanas uzņēmums "zem viena jumta";
  • Iespēja iegādāties dāvanu karti uz jebkuru summu (sākot no 15 €);
  • Klienta karte - individuāla bonusu sistēma, papildus piedāvājumi un iespējas;
  • Uz vairākām procedūrām var iegādāties abonementu - veikt nepieciešamo kursu un ieekonomēt!;
  • mājas lapā www.liora.lv var uzdot jautājumus vadošajiem institūta speciālistiem par Jums interesējošo sejas un ķermeņa kopšanas problēmu (atbilde 2 darba dienu laikā);
  • "LIORÁ" tulkojumā nozīme "gaismu nesoša".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!