Foto: Publicitātes foto
Ziemā mēs savus matus sargājam no sala ar cepures, ķermeni – ar silta apģērba, bet pirkstus – ar cimdu palīdzību. pati maigākā daļa – seja - paliek neaizsargāta.

Nemanāma aizsardzība

Zema gaisa temperatūra, dzestrs vējš un centrālapkure nav ādas labākie draugi, tāpēc pat normāla āda šajā gadalaikā kļūst pārlieku sausa. Tādā situācijā parastie krēmi vairs nepalīdz, un ir jālieto īpaši šādai ādai paredzēti līdzekļi. Mūsu platuma grādu samērā skarbajos laikapstākļos lieliski noderēs aptiekās nopērkamie Islandes kosmētikas līdzekļi "Decubal".

Labākais laiks

Labākais laiks ādas parasto kopšanas līdzekļu maiņai uz ziemai piemērotiem ir nevis tad, kad jau ir sals, bet gan laiks, kad sāk pūst auksts vējš, kas uz ādu atstāj tikpat nelabvēlīgu iespaidu kā temperatūra zem 0⁰C. Lai izvairītos no kuperozes un sala radītiem ādas bojājumiem, aukstā laikā ir noteikti jālieto īpaši krēmi (īpaši tad, ja ir sausa āda).

Sausa āda ir ne vien estētiska problēma un rada neērtības, bet arī izraisa priekšlaicīgu ādas novecošanos. Ziemas laikā ikdienas lietošanai ļoti piemērots ir "Decubal" krēms sausai ādai. Tas satur E vitamīnu un dabīgos lipīdus, kas palielina ādas dabisko aizsardzību un palīdz tai saglabāt svaigu izskatu.

Ādas dzīves ritms

Ziemā visi procesi ādā norit lēnāk. Šajā gadalaikā vielmaiņa, asinsrite un šūnu atjaunošanās ir lēnāka, kā rezultātā āda kļūst blāva, neizteiksmīga un sausa. Tāpēc papildus barojošam krēmam ir jālieto īpaši ādas kopšanas līdzekļi, kas paredzēti ziemas periodam. Ja āda ziemas laikā jau ir kļuvusi sausa un sāpīga, talkā nāks īpaši atjaunojošie ziemas krēmi ļoti sausai ādai.

"Decubal" ir ar ļoti ātru atjaunojošo iedarbību.

"Decubal" – profesionālas rūpes par sausu ādu

Sejas un ķermeņa kopšanas līnija radīta sadarbībā ar Dānijas dermatologiem ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi Skandināvijas valstīs.

"Decubal" kosmētika piemērota sausas un problemātiskas ādas ikdienas kopšanai visa vecuma cilvēkiem, tai skaitā psoriāzes un atopiska dermatīta gadījumā. Efektīvi mitrina un baro, novērš ādas iekaisumu, sausumu un lobīšanos, pateicoties attīrīta lanolīna bāzei un īpaši augstai dabīgo lipīdu koncentrācijai.

  • Baro un mitrina ādu.
  • Bāzi veido attīrīta lanolīna un ūdens emulsija.
  • Nesatur krāsvielas, smaržvielas un parabēnus.
  • Ātri uzsūcas, neatstāj taukainus nospiedumus.
  • Izstrādājuši Dānijas dermatologi.


Decubal® Original Clinic Cream (100 ml / 250 ml).
Barojošs un mitrinošs krēms sausai, jutīgai un problemātiskai ķermeņa ādai. Satur glicerīnu un lanolīnu.

Decubal® Face Cream (50 ml)
Nomierinošs un mitrinošs krēms sausai un jutīgai sejas ādai.

Decubal® Lip Balm (30 ml)
Īpaši mitrinošs un remdējošs balzams sausām un sasprēgājušām lūpām, kā arī īpaši sausai un bojātai ādai.

Decubal® Shower & Bath Oil (200 ml)
Dziļi mitrinoša dušas un vannas eļļa, pabaro ādu un aizsargā to.

Decubal® Face Wash (150 ml)
Mitrinošas putas efektīvi attīra sejas ādu no taukiem un netīrumiem, to nesausinot.

Kosmētikas līdzeklis pieejams tikai aptiekās

Bez parabēniem. Bez smaržvielām. Bez krāsvielām. Ar lanolīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!