Foto: Publicitātes attēli

Visi ievēros, ka Jūsu smaids kļuvis izteiksmīgāks, bet neviens neredzēs, kā tas noticis. Lingvālo brekešu IncognitoTM sistēma – acīmredzamas priekšrocības pacientiem jebkurā vecumā.

Skaists, sirsnīgs smaids vienmēr aicina uzsākt sarunu. Tas var apburt, atbruņot, pateikt to, ko nekad nepateiksi ar vārdiem. Tam jābūt Jūsu veiksmīga un atklāta cilvēka imidža daļai.

Kas mums var nepatikt mūsu smaidā? Visdrīzāk nelīdzena zobu rinda. Varbūt pārāk redzamas smaganas? Vēl sliktāk, ja Jūs traucē sāpes deniņu - apakšžokļa locītavā. Šajā gadījumā Jums jāgriežas pie ārsta - ortodonta, kurš, parasti sadarbojoties ar citiem speciālistiem, izlabos Jūsu zobu, žokļu, lūpu stāvokli un sejas profilu kopumā.

Ortodonts savā ziņā ir arhitekts, kuram ne vien vienkārši jāizlīdzina zobi, bet jāņem vērā vēl divi ne mazāk svarīgi aspekti: sejas estētika un sakodiena funkcionalitāte. Rezultātā Jums patiks Jūsu jaunais smaids, turklāt zobi sakļausies tā, lai būtu ērti ēst, runāt un smaidīt.

Ārstēšanās pie ortodonta ir ne tikai estētiku veicinoša, bet arī veselību stiprinoša procedūra - ja ir novērojamas sakodiena anomālijas, zobu profilaktiskajā kopšanā ir attiecīgi sarežģītāk piekļūt visām zobu virsmām, kas savukārt var veicināt kariesu un radīt citas komplikācijas.

Skaisti un veselīgi zobi rada pašpārliecinātības izjūtu, tāpēc ir nepieciešams uzsākt ārstēšanu pēc iespējas ātrāk.

Savlaicīga ārstēšanās pie ortodonta var Jums izmaksāt lētāk, nekā restaurējošā stomatoloģija (ieskaitot ortopēdiju), kas var būt nepieciešama, ja problēma tiek ielaista. Kas noteikti ir jāņem vērā - ārstēšanās pie ortodonta negarantē viennozīmīgi pozitīvu rezultātu un ietver sevī daudzus faktorus, kas ietekmē rezultātu: ārsta profesionalitāti, precizitāti un brekešu sistēmas kvalitāti, Jūsu komfortu ārstēšanas laikā, Jūsu iesaisti un sadarbību.

Mūsdienās ir novērojama tendence, kad ortodontiskās sistēmas estētiskums ir tikpat nozīmīgs kā tās funkcionalitāte. Prakse liecina, ka daudzi pacienti personisku, profesionālu vai estētisku apsvērumu dēļ atsakās uzsākt ortodontisko ārstēšanu ne visai estētisko ortodontisko sistēmu dēļ, kas tiek fiksētas uz zobu ārējās puses, tādējādi kaitējot savai veselībai.

Šī iemesla dēļ mūsdienās ražotāji īpaši piedomā arī pie brekešu sistēmu estētiskā izpildījuma. Augstākās klientu prasības tiek ideāli īstenotas lingvālo brekešu sistēmā IncognitoTM. Breketes IncognitoTM tiek fiksētas zobu iekšpusē un ir optimāls risinājums sakodiena labošanai. Šādas ārstēšanas pamatā ir sistēmas izgatavošanas unikalitāte, kas tiks izgatavota individuāli katram pacientam.

Tikai sertificēts ārsts, kurš veiksmīgi beidzis speciālus kursus, ko vada augsti kvalificēti mūsu komandas ārsti, ir autorizēts pasūtīt un strādāt ar IncognitoTM breketēm, un mēs varam garantēt viņa profesionalitāti.

Ārsts nosūtīs Jūsu žokļa silikona modeli uz laboratoriju Vācijā, kur uz tā pamata tiks izlietas breketes, izmantojot datora un CAD/CAM tehnoloģijas. Brekešu profils ir ļoti zems, kas minimizē Jūsu diskomfortu un dikcijas traucējumus. Tajā pašā laikā brekešu virsma ir ļoti plaša, kas nodrošina pārliecinošu brekešu fiksāciju un augstu to funkcionalitāti.

Svarīgi uzsvērt, ka zobu iekšējā virsma ir noturīgāka pret kariesa izveidošanos, taču higiēnas nolūkos ortodontiem jāveic ārstēšana ar vestibulāro tehniku. Šāda pieeja nodrošinās Jūsu ārstēšanu ar visestētiskāko un pacientam komfortablāko sistēmu, kas tiks izgatavota speciāli Jums. Informāciju par ārstiem, kuri pabeiguši sertifikācijas kursu par lingvistiskajām brekešu sistēmām IncognitoTM Jūs atradīsiet mūsu mājas lapā www.Incognito.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!