Foto: Philips
Izejot sabiedrībā, ikviena sieviete vēlas izskatīties neatvairāmi. Taču bieži vien tas ir pārbaudījums, it sevišķi, ja pasākumam jāgatavojas pēdējā brīdī. Tad mēdz notikt dažādi misēkļi un, darot vairākas lietas vienlaikus, var gadīties, piemēram, aizmirst uz apģērba gludekli. Tad nu sabojāts ir ne tikai apģērbs, bet viss vakars. Par laimi, "Philips" ir radījis pasaulē drošāko tvaika gludekli, kas nepieļaus šādus starpgadījumus un palīdzēs apģērbam vienmēr izskatīties labi.

Arī skaistuma žurnāliste un blogere Una Ulme ir atklājusi brīnumlīdzekli – "Philips" "PerfectCare", kas viņai ievērojami atvieglojis apģērbu kopšanu un ļauj izskatīties lieliski gan ikdienā, gan izejot sabiedrībā.

Unai ļoti patīk iepirkties, tāpēc viņas drēbju skapī ir daudz un dažādi apģērbi, kas nepieciešami visām dzīves situācijām – no T-krekliem, džinsiem līdz zīda blūzēm un skaistām balles kleitām. "Man ir svarīgi, lai apģērbs izskatītos labi, tāpēc jāmāk to pareizi kopt atkarībā no auduma dažādības. Tā ir iegājies, ka es gandrīz nekad negludinu drēbes uzreiz pēc noņemšanas no veļas žāvētāja, bet daru to tikai pirms došanās ārā no mājas. Tas ir viens no maniem mazajiem trikiem, lai apģērbs, kas man mugurā, allaž būtu perfekts, " saka Una.

Ja kāds ir iedomājies, ka ikviena sieviete ar lielāko prieku gludina apģērbu, viņš kļūdās. Tomēr ar "Philips" "PerfectCare" šo nepatiku ir ļoti viegli pārvarēt. "Līdz šim es biju visai kaprīza gludinātāja, man nekad nav paticis gludināt kreklus, it sevišķi piedurknes, kur allaž iegludinās līnijas. Tāpat sarežģīti bijis izgludināt biezu kokvilnu vai linu, kas ļoti burzās. Bet, kopš gludināšanu esmu uzticējusi savam jaunajam gludeklim, daudz kas ir mainījies. Tagad bez piepūles varu izgludināt jebkura auduma apģērbu – zīdu vai kokvilnu un džinsus, pat bez temperatūras pārslēgšanas," skaidro žurnāliste.

Gatavojoties pasākumiem – modes skatēm, prezentācijām, dažādiem kultūras pasākumiem, ir labi atvēlēt pietiekami daudz laika, lai rūpīgi un nesteidzīgi sapostos. Tomēr realitātē ir pavisam cita. Ir jāpaspēj pilnīgi viss, turklāt pēdējā mirklī. Tieši šādos mirkļos rodas lielāka daļa misēkļu, kas var ne tikai sabojāt vakaru, bet arī iemīļoto apģērbu. Viena no tādām situācijām, kad steigā nākas visu darīt vienlaikus, var būt nejauši uz apģērba atstāts gludeklis. Una saka: "Atzīšos, ka jaunais gludeklis mani paspējis jau vairākas reizes izglābt no šādām situācijām. Skraidot pa māju, esmu atstājusi gludekli uz apģērba, un, kad par to atcerējos, domās jau biju atvadījusies no skaistās kleitas. Vārdos grūti aprakstīt to atvieglojumu, kad konstatēju, ka viss kārtībā. Pateicoties "Philips" "PerfectCare" "mākslīgajam intelektam", esmu ietaupījusi paprāvus līdzekļus, jo nekas neliecināja par to, ka vairākas minūtes uz kleitas stāvējis karsts gludeklis."

Una arī atzinīgi vērtē gludekļa vieglo svaru un ērto rokturi, kas ļauj ar vienas rokas vēzienu izgludināt apģērbu, ātri un droši. Jo īpaši viņu sajūsmina vertikālā gludināšana, kas ļauj izgludināt faltes vai sarežģīta piegriezuma apģērbus bez liekas piepūles, neizmantojot gludināmo dēli.

"Es varu teikt, ka pilnībā uzticu sava apģērba gludināšanu "Philips" "PerfectCare"," uzsver Una.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!