Foto: Reuters/Scanpix
Torija Spellinga droši vien vairumam saistās ar kulta seriālu "Beverlihilsa 90210", tomēr tas noteikti nav vienīgais, kas viņu raksturo. Luksusa dzīvesveids bērnībā, tēva zaudējums, realitātes šovi, grāmatas un visbeidzot – ģimenes dzīve un piecu bērnu mammas statuss. Par godu viņas 44 dzimšanas dienai piedāvājam īso ieskatu Torijas dzīves līkločos.

Viktorija Deivija Spellinga piedzima 1973. gada 16. maijā Losandželosā, ASV. Viņas māte Kendija Spellinga ir daudziem labi zināma kā rakstniece, bet viņa tēvs Ārons Spellings Holivudā un arī citviet pasaulē bija atzīts producents, kas darbojās pie tādiem TV hitiem kā, piemēram, "Čārlija Eņģeli". Nav šaubu, ka, piedzimstot šādā ģimenē, Torijai nekas netrūka. Viņa uzauga mājā ar vairāk nekā 100 istabām, tajā skaitā speciālu telpu vien dāvanu iesaiņošanai, leļļu muzeju un boulingu.

Tā kā Torija auga radošā atmosfērā, arī viņa šai pasaulei ātri vien pievērsās. Jau sešu gadu vecumā Torijas tēvs nolīga viņai treneri, kam bija dots uzdevums palīdzēt izkopt jaunajai meitenei aktierprasmes. Ap šo laiku viņa arī pirmo reizi parādījās TV ekrānos.

No kulta seriāla līdz realitātes šoviem

Foto: AFP/Scanpix

Mūža mīlestības atrašana un krāpšanas skandāls, kas sašūpoja laimīgo laulības dzīvi

Foto: Mavrix/Scanpix

Aptuveni ap 2002. gadu Torija sāka draudzēties ar Čārliju Šeinianu, vīrieti, kurš darbojās pie iestudējuma, kurā viņa tolaik ņēma dalību. Aptuveni pēc diviem gadiem abi apprecējās. Tomēr laulībā abi nenodzīvoja ilgi – strādājot pie filmas "Mind Over Murder", Torija iemīlējās savā kolēģī Dīnā Makdermotā. Jūtas bija abpusējas, un aktieris, divu bērnu tēvs Dīns izšķīrās no savas sievas, ar ko laulībā bija pavadījis 12 gadus. Nedēļu vēlāk no sava vīra pašķīrās arī Torija. Dīns bildināja Toriju četrus mēnešus vēlāk.

Torija un Dīns salaulājās 2006. gadā Fidži. Bet jāsaka, ka abu laulība nav vienmēr bijusi rožaina. 2013. gada izskaņā pasauli pāršalca krāpšanas skandāls. Kā izrādījās, Dīns bija krāpis Toriju ar gandrīz 20 gadu jaunāko Emīliju Gudhendu. Kā "Us Magazine" bija atklājusi pati Emīlija, Dīns esot teicis, ka viņam ir laulība bez seksa. Šis skandāls, par ko mēļoja ļaudis, pamatīgi sašūpoja Dīna un Torijas laulību.

Tikai pērn intervijā ar "Girls" zvaigzni Lenu Dunhemu viņa atklāti skaidrojusi par savu soli saglabāt ģimeni. Kā teikusi Torija, liela loma bija realitātes šovam "True Tori", kur viņa atklāti runāja par visu, kas tolaik viņai bijis uz sirds. Dīns pēc krāpšanas skandāla nākšanas gaismā ir bijis zemākajā savas dzīves punktā, skaidroja Torija, un viņš bijis gatavs uz visu, lai tikai dzīve atgrieztos pareizajās sliedēs.

Tomēr, par spīti neuzticībai, viņi smagajam periodam tika pāri. Kā Torija atzinusi "People", viņa nevienā mirklī nav domājusi par to, ka varētu šķirties, lai gan apkārtējie to mudinājuši darīt, un viņas lēmumu uzskatījuši par vājuma pazīmi. Tomēr Torija viņu laulības neticīgajiem atbildējusi: "Ja ir iespējams mūsu laulību saglābt, es to vēlos pamēģināt." Atskatoties atpakaļ, viņa teic: "Attiecības, kurās bijām iepriekš, nomira. Mums tās bija jāapglabā un jāsāk viss no jauna."
Šogad Torijai un Dīnam aprit 11 gadi laulībā.

Mamma pieciem bērniem un bailes no pagātnes atkārtošanās

Foto: AFP/Scanpix

Torijai un Dīnam ir pieci kopīgi bērni: trīs zēni un divas meitenes. Torija ir arī pamāte Dīna dēlam no pirmās laulības. Jāizceļ fakts, ka nupat, 2. maijā, Torija pasaulē laida savu piekto bērnu, kas, kā uzsver daudzbērnu vecāki, ir viņu jaunais sākums.

Tomēr Torija stāsta, ka audzināt piecus bērnus nebūt nav viegli. Un arī būt jaundzimušā mātes lomā noteikti nav vieglāk tāpēc, ka jau četras reizes nācies šim procesam iet cauri – tas ir gluži tāpat kā visu sākt no sākuma.

Runājot par mātes lomu, jāatzīst, ka Torijai ar savu māti nebija tuvas attiecības jau kopš bērnības. Pat būdama pavisam maziņa viņa devusies pie tēva ar jautājumiem par to, kāpēc Kendija tā izturoties pret viņu. Atbilde bijusi sekojoša – jo tā pret viņu izturējusies arī viņas māte.

Kad Torija uzzinājusi, ka ir stāvoklī ar meitu, viņa gauži raudājusi, domādama, ka šī neveiksmīgā mātes – meitu attiecību sāga turpināsies. Tomēr, neskatoties uz bažām, tas nav nebūt bijis tas pats stāsts. Atšķirībā no savas mātes, viņa savu meitu gribējusi apskaut un veidot ciešas attiecības jau no pirmā acu uzmetiena. Tiesa, ar otro meitu, kā stāsta pati radošā personība, neejot tik viegli, tomēr viņa cer, ka abu nesaprašanās izlīdzināšoties.

Šobrīd sanāk, ka Torija ar parādīšanos sabiedrībā un TV ekrānos pelna iztiku, tāpēc pagaidām viņa negrasās neko mainīt (viņas realitātes šovā un medijos pēdējā gada laikā uzvirmojušas arī dažādas runas par to, ka ģimenei ir finansiālā krīze), viņa cer, ka nākotnē viņas ģimene vairs nebūs tik plaši medijos iztirzāta kā līdz šim.

Raksta tapšanā izmantota informācija no "Biography", "US Magazine", "Daily mail","Poeople", "IMDB".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!