Foto: Reuters/Scanpix
Lai arī Šārona Osborna ir karjeriste, kas cenšas sevi pierādīt dažādos lauciņos, nevar noliegt, ka viņu raksturo arī viņas vīrs mūziķis Ozijs Osborns un kopīgi veidotā ģimene. Un kā nu ne – laulībā pavadīti 35 gadi, bet kopā pārciesti karjeras kāpumi un kritumi, slimības, dramatiskas ķildas, krāpšana un atkārtota iemīlēšanās.

Šonedēļ, precīzāk – 9. oktobrī, Šārona nosvinēja savu 65. dzimšanas dienu. Viņa auga radošā vidē – viņas tēvs bija menedžeris un koncertu producents, tāpēc tīņu gadi principā tika pavadīti starp rokzvaigznēm. Iegūdama pirmo darbiņu pie tēva kā administratore, drīz vien viņa pievērsās arī reklāmas lauciņam. Jāteic, ka viņas dzīve iegrozījās pavisam jaunā gulsnē drīz vien pēc tam, kad viņas tēvs 1976. gadā uzsāka sadarbību ar leģendāro grupu "Black Sabbath".

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Grupas vadošajam dziedātājam Ozijam Osbornam bija tumša, varētu pat teikt dēmoniska personība, un viņš bija labi zināms ar saviem neparastajiem izgājieniem uz skatuves. 1979. gadā grupa Oziju no grupas patrieca viņa apreibinošo vielu atkarības dēļ, bet pēc vairākiem gadiem grupa apvienojās, starp citu, pēdējās koncerttūres laikā viesojoties arī tepat – Rīgā.

Tūlīt pēc tam, kad Ozijam bija jāpamet grupa, viņš kļuva par Šāronas klientu un viņi izveidoja profesionālo sadarbību. Noteikti vērts pieminēt, ka šāds Šāronas gājiens iedragāja viņas attiecības ar tēvu – viņi nesalaba gadu desmitus.

Mūža mīlas sastapšana 18 gadu vecumā un ģimenes ligzdiņas veidošana

Foto: AP/Scanpix/LETA

Pašiem savs realitātes šovs, slimības sakaušana un citi projekti

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Drāma mīlas frontē

Foto: AP/Scanpix/LETA

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!