No samērā kautrīgas meitenes skolas un studiju gados tagad viņa ir kļuvusi par labdarības portāla "Ziedot.lv" vadītāju. Jā, tā ir Rūta Dimanta, kurai, kā saka pati, piemīt teicamnieces sindroms. Kā no kautrīgas meitenes skolas gados, kļuvusi par portāla vadītāju, raidījumā "Kivi" stāsta pati sieviete.

Kā atklāj pati Dimanta, jau skolas gados bijusi kautrīga meitene, taču studiju laiks noteikti mainījis viņas personību. Tomēr jāpiebilst, ka tik un tā šos gadus caurvij teicamnieces sindroms, kā viņa atzīst pati.

Lai gan sākotnēji viņa sevišķi nav zinājusi, par ko vēlas kļūt nākotnē, vecāku nelielais spiediens, kuru viņa tagad ļoti novērtē, noveda pie tā, ka pēc vairākiem gadiem viņa attapās nevalstisko organizāciju centrā, kurā arī meklējami labdarības organizācijas portāla "Ziedot.lv" pirmsākumi.

"Man teica:"Gribi? Darīsi to darbu?". Es teicu: "Es neko nesaprotu, māku tikai e-pastu nosūtīt. Es neko nesaprotu no interneta, lapām, portāliem... Bet kāpēc ne?" Varbūt es nemācēju pateikt "nē"," smejoties nosaka Dimanta. Tā viņa sāka vadīt organizāciju, kura gluži kā izveido tiltu starp tiem, kuriem vajag palīdzību, un tiem, kuri var to sniegt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!