Foto: Kadrs no video

Pazīstamā dejotāja Medija Zīglera (Maddie Ziegler), kura kļuva par pasaules sensāciju, piedaloties dziedātājas Sia (Sia Kate Isobelle Furler) savdabīgajos mūzikas klipos un demonstrējot fantastisku horeogrāfiju, kā arī ir baleta aksesuāru, apģērba un apavu zīmola Capezio seja, laidusi klajā savu jaunāko veikumu. Īsfilmā Dance in You, kas pirmizrādi piedzīvoja 9. februārī, vien 13 gadus vecā meitene redzama kā šķietami neiederīgs elements baleta nodarbībā, kas negaidīti pārtop elpu aizraujošā brīvības lidojumā.

Dejai kā pašizteiksmes veidam spilgti atainojot mūsu iekšējo pasauli, īsfilma demonstrē baleta nebeidzamo valdzinājumu un dejas spēku, mudinot jauniešus ļauties savai vājībai pret deju un izmantot dabas sniegto talantu pilnībā, kā arī rast pašiem savu ritmu un unikālu dejas stilu, izvairoties no tradīciju radītajiem rāmjiem.

Ekspresija, individualitāte, kustība – šie elementi īsajā video klipā Dance in You veido tā sirds notis, iedvesmojot ikvienu, kurš vēro Medijas izcilo sniegumu.

Medijas ikdienas gaitām iespējams sekot viņas Instagram profilā, savukārt turpinājumā piedāvājam noskatīties video.

Medisona Nikola Zieglera ir dzimusi 2002. gada 30. septembrī, zināma kā dejotāja, realitātes šovu un TV seriālu zvaigzne un modele. Dejas mākslu un tās dažādos stilus Medija apgūst jau kopš divu vecuma, savukārt pasaules slavu meitenei sagādāja iespēja sadarboties ar dziedātāju Sia, uzstājoties kā fona dejotājai un filmējoties dziesmu "Chandelier", "Elastic Heart" un "Big Girls Cry" video klipos.

Pusaudze sadarbojas ne tikai ar Capezio, bet arī tādiem modes zīmoliem kā Ralph Lauren un Target.

2015. gadā Medija tika iekļauta žurnāla Time veidotajā 30 ietekmīgāko pusaudžu sarakstā, savukārt šogad gaidāma filmas The Book of Henry pirmizrāde, kurā Medijai uzticēta viena no galvenajām lomām.

Tāpat jaunā dejotāja turpina attīstīt savas prasmes un sadarboties ar Amerikas šovbiznesa zvaigznēm, uzstājoties gan koncertos, gan filmējoties video klipos.

Raksta tapšanā izmantota informācija no Capezio.com un Imdb.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!