Foto: DELFI
Natālija ir divu bērnu māmiņa, strādā par zobārsta asistenti. Delfi Pārvērtību stilisti sarunā ar Natāliju noskaidrojuši, ka Natālijai visā, kas saistās ar darba lietām, drusku trūkst pašpārliecinātības. Sieviete ir jauka, gudra, patīkams sarunu biedrs, taču Natālija lielākoties jūtas sakautrējusies un bikla. Piedalīšanās pārvērtībās ir sievietes drosmīgais solis ceļā uz pārmaiņām.

Tātad - dabas dotais kautrīgums Natālijai diezgan stipri traucē dzīvot, taču iekšēji sieviete ir gatava pārmaiņām personīgajā dzīvē, gatava sameklēt sev jaunu darbu, dzīvesbiedru un, iespējams, pat pamest šo valsti. Tāpēc stilisti piedāvāja sievietei kļūt savā tēlā vairāk enerģiskai, krāsainai un dinamiskai.

Matu sakārtojums: Frizieris Natālijai piedāvāja īsu un modernu griezumu, mati tika nokrāsoti nedaudz tumšākā tonī. Galvenais akcents tika likts uz priekšējo matu griezumu. Jaunā frizūra piešķīra tēlam mūsdienīgumu un enerģiskumu.

Make-up: sejai tika uzklāts neuzkrītošs auksts tonis, kas tuvs Natālijas dabiskajam sejas tonim. Noslīdējušie mutes stūrīši tika koriģēti ar korektoru. Asākos sejas vaibstus (degunu, zodu) koriģēja ar tumšākiem toņiem. Izteiksmīgo uzacu formu vajadzēja tikai nedaudz koriģēt ar tumšāku toni, kas tuvs sievietes matu krāsai. Ar grimu visvairāk tika akcentētas acis. Tās Natālijai ir tādas, kurās tiešām var apmaldīties un vairs neatrast izeju! Acu krāsa tika pasvītrota ar pelēk-zilām ēnām. Lai pārāk neizceltu lūpas, uz tām tika uzklāts dabiskas krāsas spīdums.

Foto: DELFI

Garderobe: tā tika veidota, ņemot vērā sievietes nākotnes plānus. Kā garderobes pamata sastāvdaļa Natālijai tika piedāvāts tumši pelēks bikšu kostīms un gaiši pelēks topiņš. Aksesuāri - pelēkas kurpes, rokassprādze, auskari. Tāpat Natālijai tika piedāvāts casual stila kostīms, kas lieliski izcēla viņas silueta līniju. Natālija tajā izskatījās pašpārliecināta, moderna, stilīga un seksīga. Vēl viņai pilnīgi noteikti bija nepieciešama melnā kokteiļkleita, kas brīnišķīgi izcēla Natālijas x veida formas.

Foto galerija

Pēc pārvērtībām Natālija tiešām sajutās drošāka un pašpārliecinātāka. Viņa izskatījās daudz pievilcīgāka, sievišķīgāka un galvenais - bija noticējusi sev. Natālijai novēlam, lai īstenojas visi viņas grandiozie nākotnes plāni!

Imidžs - dizains: Inga Omļusika, Kristīna Vituškina (Bogomolov' Image School)
Matu sakārtojums: Sergejs Komarovs (salons Amplua)
Make-up, manikīrs, pedikīrs: Inga Omeļusika (salons Maija DeLux)
Foto: Aleksejs Belokopitovs (www.alexstudio.lv)
Projekta vadītāja: Elga Homicka

1.komplekts :

Žakete Mango (Galerija Centrs) 46,90 Ls
Bikses Mango (Galerija Centrs) 27,90 Ls
Tops Mango (galerija Centrs) 18,90 Ls
Kurpes Mango (Galerija Centrs) 41,90 Ls
Mazā somiņa (Charles&Keith), Kr. Barona 44, 14.50 Ls
Rokasprādze Caramelles (Galerija Centrs) 3 Ls
Auskari - no imidž-dizainera privātās kolekcijas

2. komplekts:

Svārki LIU.JO - 76, 99 Ls;
Blūze-body  LIU.JO - 73,99 Ls;
Josta Charles&Keith - 14.99 Ls
Somiņa Charles&Keith - 24,99 Ls.
Auskari - no imidž-dizainera privātās kolekcijas

3.komplekts:

Kombinzons LIU.JO - 64,00 Ls,
Rokassprādze Caramelles (Galerija Centrs) - 1,99 Ls,
Apavi Charles&Keith, - 31,99 Ls,
Auskari - no imidž-dizainera privātās kolekcijas

4.komplekts:

Kleita Orange (Galerija Centrs) 32 Ls;
Somiņa Nero (Galerija Centrs) 89,99 Ls;
Kurpes Mango(Galerija Centrs) 41,90 Ls;
Auskari - no imidž-dizainera privātās kolekcijas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!