Foto: Shutterstock
Pavasaris ir pārmaiņu laiks un pat viskonservatīvākajām no mums rodas vēlme pēc kaut kā jauna un nebijuša savā dzīvē – vai tas būtu kāds jauns apģērbs, jaunas attiecības, emocijas, darbavieta, automašīna vai pat mājoklis.

Šajā laikā notiek izmaiņas gan apkārtējā dabā, gan arī mūsu iekšējā pasaulē, un visvienkāršākais veids, kā sevī uzjundīt jaunu, pavasarīgu enerģijas pieplūdumu, ir kaut ko pamainīt savā izskatā, piemēram, - frizūru, ierasto manikīra dizainu vai lūpukrāsu.

Šoreiz, runājot par pārmaiņām matu sakārtojumā un vēlot veiksmīgu frizētavas apmeklējumu, pēc kura mati ilgāk saglabās savu skaistumu un veselību, aicinām talkā ņemt matu griešanas un krāsošanas kalendāru aprīlim, kas palīdzēs izvēlēties vispiemērotāko laiku to griešanai, kā arī izvairīties no nelabvēlīgajiem Mēness kalendāra periodiem.

Tā kā līdz 11.aprīlim skaistuma planēta Venera vēl grozīsies pa tai tuvo un mīļo Vērša zīmi, šis laiks ir lieliski piemērots, lai palutinātu matus ar barojošām un atjaunojošām matu maskām. Kā zināms, tieši pavasarī mati parasti ir novājināti un prasa pastiprinātu uzmanību un rūpes.

Vislabvēlīgākās dienas matu griešanai aprīlī – 1., 2., 28., 28. aprīlis.
Visnelabvēlīgākās dienas – 4., 8., 12., 18. aprīlis.

Vairāk informācijas par matu griešanu un krāsošanu skatīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!