Foto: Instagram
Sākoties decembrim, daudzi ar nepacietību gaida lielos svētkus, gatavojoties tiem dažādos veidos. Ja kāds svētku noskaņas radīšanai varbūt uzģērbs iemīļoto Ziemassvētku džemperi, cita dāma tematiski izrotās nagus, tad nupat sācies īsts svētku trends, kurā ar savu lepnumu jeb bārdu dižojas kungi.

Bārdu rotājumi, kā raksta "Cosmopolitan.com", ap šo laiku aktuāli kļūst katru gadu. Un ne velti, jo izdaiļotie vīrieši nudien ir pacentušies – kāds talkā ņēmis eglīšu rotājumus, cits lampiņas, bet vēl kāds pamanās bārdu izrotāt spīdumiem.

Tiesa, kāds jau šajā burvībā pamanījis biznesa ideju, tādēļ tapis arī uzņēmums "Beardaments", piedāvājot īpaši pielāgotus, nelielus rotājumus dažādās krāsās, ar kuriem ērti izdaiļot bārdas. "Svētki ir paredzēti, lai izceltos un radītu smaidus. Un tas ir tieši tas, ko mūsu rotas dara," "Daily Mail" skaidrojuši uzņēmuma pārstāvji.

Speciāli iegādāti vai pašgatavoti – šie rotājumi nudien piesaistīs apkārtējo uzmanību un liks smaidīt! Ja ne saviesīgiem svētku pasākumiem, tad jaukām pasēdēšanām tuvāko lokā vai kādai fotosesijā šī aktualitāte var būt tieši laikā.

A post shared by HACR óÓÒò (@betocasar) on Dec 21, 2016 at 5:37pm PST

A post shared by Ruffians (@ruffians) on Dec 1, 2017 at 6:02am PST

A post shared by Ruth Winter (@ruthyjayne) on Dec 3, 2017 at 12:04pm PST

A post shared by Daisy Means (@daisyfaceyy) on Dec 3, 2017 at 7:35am PST

A post shared by Marc Turner (@marc_t_w_o) on Dec 3, 2017 at 3:03am PST

A post shared by MrMomsYYZ (@mrmomsyyz) on Nov 30, 2017 at 4:43pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!