Pēdējos četrus gadus strādājot par kosmetologu firmā Frédéric Fekkai Beauté de Provence, Mario Penaililjo bijusi iespēja rūpēties par tādām skaistām sievietēm kā Klaudija Šīfere, Džiliana Andersone, Brūka Šīldsa un Kristija Brinklija. Šīs sievietes un visas pārējās, kas iztiku pelna ar savu labo izskatu, uzticas Mario zelta rokām un trenētajai meistara acij.

Mario ir strādājis par kosmetologu arī modes namu
Oscar de la Renta
,
Chanel
un
Nicole Miller
skatēs, kā arī televīzijā (
Rosie O'Donell Show
un
The Today Show
) un žurnālos.

1. solis. Uzklāj ap acīm tonālo krēmu, kas ir vienu toni gaišāks par tavu ādu, lai noslēptu tumšos lokus zem acīm vai jebkuru citu tumšu toni. Klāj krēmu ar pirkstiem.

2. solis. Izmantojot acu ēnu otiņu, apvelc vieglu ēnas toni ap aci no skropstu līnijas līdz uzacij.

3. solis. Uzklāj vidēji tumšu toni zem uzacs izliekuma. Sāc pie izliekuma ārmalas un ar vieglām kustībām klāj ēnu virzienā uz acs izliekuma iekšmalu. Sapludini abus toņus, kamēr panākta vienmērīga pāreja. Ja vēlies, vari rīkoties radoši un sajaukt kopā divus acu ēnu toņus, līdz iegūta vēlamā nokrāsa.

4. solis. Apvelc augšējā plakstiņa kontūru ar labi uzasinātu acu zīmuli. Līniju velc no acs ārējā kaktiņa uz iekšējo gar skropstu līniju, velkot to pēc iespējas tuvāk skropstām. Paņem lūpu otiņu un ar to mīkstini kontūras līniju.

5. solis. Ievelc kontūrlīniju arī apakšējam plakstiņam, tikai pie acs ārējā kaktiņa (vienu trešdaļu no plakstiņa kontūras). Izmanto to pašu kontūrzīmuli, kuru tu lietoji augšējam plakstiņam un pēc tam tāpat mīkstini šo līniju ar lūpu otiņu, velkot no ārējā acs kaktiņa uz iekšējo.

6. solis. Izmantojot acu ēnu otiņu, uzklāj vēl vienu vieglu acu ēnas kārtu, velkot no skropstu līnijas uz uzacīm, lai sapludinātu visas krāsas kopā. Tagad tavām acīm jāizskatās nevainojamām.

7. solis. Lieko kosmētiku notīri ar kokvilnas tamponu, un zem acīm pārvelc ar pūderslotiņu, lai noslaucītu kosmētiku, kas nobirusi no acu plakstiņiem.

8. solis. Ja tavas skropstas aug taisni vai uz leju, pirms skropstu tušas uzklāšanas izmanto skropstu atliecēju. Citādi, izmanto skropstu tušas birstīti, lai atliektu skropstas, grozot birstīti uz priekšu un atpakaļ pie skropstu saknēm. Tādā veidā skropstas tiek atdalītas un tuša uzklājas vienmērīgi.

Tad velc birstīti uz augšu, nevis uz āru, kamēr skropstas ir biezas, bet ne saķepušas. Lai uzklātu tušu uz apakšējā plakstiņa skropstām, vispirms ar salveti notīri lieko tušu no birstītes, tiklīdz tā ir izņemta no tušas flakona. Ar tušas birstītes galiņu viegli uzklāj tušu uz apakšējo plakstiņu skropstām.

9. solis. Ja tev ir retas uzacis, tu vari tās padarīt vizuāli nedaudz biezākas, ar zīmuli, kas atbilst tavam dabiskajam skropstu tonim. Zīmējot līniju, uzmanīgi ievēro uzacu formu (neuzzīmē jaunu līniju ar uzacu zīmuli), tad izķemmē uzacis ar uzacu birstīti.

Rezultāts. Un lūk, šādu iznākumu mēs iegūstam, sekojot Mario Penaililjo padomiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!