Foto: AP/Scanpix

Vasaras olimpiskās spēles rit pilnā sparā! Līdz ar aizrautīgo jušanu līdzi sportistiem, varam pamanīt arī ne vienu vien piemēru, ka sportot var ar šķipsniņu gaumes un glamūra. Lūk, viens no spilgtākajiem piemēriem – talantīgā tenisiste Serēna Viljamsa.

Lai arī dažkārt šķiet, ka sports un skaistumkopšana īsti nemijas roku rokā, gadu gaitā Serēna Viljamsa ir bijis lielisks piemērs, ka sakopti un pievilcīgi nagi iederas sportā. Tiesa, tenisiste izceļas ar diezgan ekstravagantu nagu dizainu.

Bieži vien Viljamsa izvēlējusies rotāt vienu no nagiem ar dimantiem, radot īpaši greznu kopskatu, bet pārējos – kādā vienojošā krāsā. Tenisiste iecienījusi nagus krāsot rozā, sarkanos un violetos toņos. Ja tomēr tie būs veidoti nedaudz piezemētākās un ne tik uzkrītošās krāsās, tad nebūs aizmirsts par kādu košu akcentu vai krāsu iejaukumu. Mirdzoši dimanti, spilgtas krāsu spēles un interesanti efekti ir Viljamsas gaumē.

Turpinājumā daži kadri no tenisistes spēlēm gadu gaitā, kurās viņa izcēlusies ar interesantu un radošu manikīru. Aizņemies idejas arī sev!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!