Foto: Shutterstock

Kājas ir tā ķermeņa daļa, kura ir noslogota visas dienas garumā. Kā izrādās, to uzdevums ir ne vien palīdzēt mums nokļūt no vienas vietas uz otru, bet ar to veselības uzlabošanas palīdzību var atrisināt arī citas samilzušas problēmas. Kādas? To man atklāja estētikas un estētiskās medicīnas salons "Nofrete" speciāliste Elena Dmitrieva.

Kā min salona "Nofrete" speciāliste, ar pēdu masāžu var panākt ļoti daudz. Piemēram, gadījumos, ja sāp galva, tiek masēti īkšķi, ja ir kādas problēmas ar acīm – divi vidējie pirksti, ja sāp ausis – ārējie pēdas pirksti, savukārt gadījumos, kad ir kādas problēmas ar mugurkaulu, tiek masēta iekšējā pēdas puse.

Viena no šādām masāžām, kas var atrisināt dažādas ar veselību saistītas problēmas, ir Taizemes masāža.

Masāžas ieguvumi

Veicot šo masāžu, rēķināties var ne vien ar relaksējošām un baudpilnām 45 minūtēm gādīgajās masiera rokās, bet arī ar virkni citu ieguvumu.

Galvenokārt Taizemes pēdu masāža ļoti efektīvi iedarbojās uz organisma imunitāti, kā arī veicina gremošanas sistēmas darbības uzlabošanu.

Kā min speciālisti, masāža stimulē arī asinsriti, uzlabo limfas atteci un cirkulāciju, tāpat kā kāju un roku enerģētiku. Tāpat masāžas laikā tiek mazinātas gremošanas sistēmas un uroģenitālās sistēmas problēmas, kā arī tā likvidē krampjus un noņem kāju pietūkumu. Masāžas laikā tiks uzlabota arī locītavu lokanība.

Kam pieteikties?

Vērts piebilst arī to, ka šo masāžu var veikt teju ikvienam, taču to īpaši iesaka gadījumos, ja ir problēmas ar gremošanas sistēmu, paaugstinātu trauksmainību un atrašanos stresa stāvoklī, pārgurumu un bezmiegu, asinsvadu saslimšanu, tahikardiju kā arī citu lokālo slimību gadījumos.

Piesakies šai vai kādai citai masāžai ar ToBook.lv palīdzību, kur vien pāris minūšu laikā var pieteikties uz sev vēlamo pakalpojumu. Rezervē, ko vēlies!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!