Puse Holivudas pašlaik matus ieveido Sleek Chic stilā – tas ir “pieglaustais šiks” , kam raksturīgi gari, pār pleciem krītoši, mirdzoši, taisni mati. Šķiet, ka šāda frizūra varētu prasīt pavisam maz pūļu, taču bez matu ieveidošanas šeit neiztikt.

Matus izžāvē ar profesionālo fēnu (ar atbilstošu matu sukas uzgali), lai iegūtu vēlamo spīdumu. Saudzīgākais veids, kā savaldīt ilgviļņus, ir elektriskais matu gludinātājs ar ūdens tvaiku. Lai mati būtu pieglausti, matu vasku saberzē plaukstās un pārvelk pār matiem.

Taisnus matus vai lokas? Izvēlies atkarībā pēc noskaņojuma! Ja vēlies viļņainus matus, putas ar spīdumu ieziež mitros matos. Šķipsnu pa šķipsnai matus uztin uz rullīšiem. Izžāvē sausus, izņem rullīšus, neķemmē. Matus brīvi izkārto, viegli pacilājot. Frizūra ir noturīgāka, ja mati nav tikko mazgāti.

Padoms: Ataugošo matu saknēm, kur nav matu krāsas, ar profesionālo intensīvo toni var piešķirt šobrīd aktuālo zeltaino spīdumu.

Lai veiksmīgi pārdzīvotu dienas, kad mati ir nepaklausīgi vai kad rodas vēlme tos ataudzēt garākus, atsevišķas matu šķipsnas uzkasa un ar matu ieveidošanas līdzekli izveido spurainus šķipsnu galus. Vēl viens padoms: Matu galu izcelšanai var izmantot arī lokšķēres.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!