Foto: Shutterstock

Jebkura sieviete, neatkarīgi no vecuma, dzimuma un figūras tipa, var izskatīties skaista un stilīga. Šoreiz, iedvesmojoties no "Marketium", noskaidrojam, kādas kļūdas apģērba izvēlē nevajadzētu pieļaut krāšņu formu īpašniecēm.

Nomācošs melnās krāsas pārsvars apģērbā

Kaut melnas drēbes it kā padara tevi slaidāku, tas nav vienīgais un pats labākais variants, kā izskatīties apmierinātai ar sevi. Sievieti, kuras garderobē dienu no dienas dominē melnā krāsa, var šķist diezgan nomācoša. Nav jāslēpjas, vienmēr no galvas līdz papēžiem tērpjoties melnā kā mūžam sērojošai atraitnei. Atmet savas bailes (no kā?) un mēģini sākt ar to, ka nākamreiz apģērbā ievies vismaz pāris košākus akcentus.

Akla ticība vertikālo svītru likumam

#HBIC 🌹MUVA🌹 @missguided #amberrosexmissguided #babesofmissguided #babepower

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on Sep 18, 2016 at 6:13pm PDT

Ir vispārpieņemta aksioma, ka vertikālas līnijas augumu dara slaidāku. Taisnība, bet tas nav vienīgais un gala variants, jo arī stratēģiski pareizi izvietotu horizontālo līniju klātbūtne apģērbā īpašu ļaunumu figūrai neradīs, vien padarīs apģērbu interesantāku un nēsātāju pievilcīgāku.

Mūžīgais "oversize"

Vēl viena galējība, kas piemīt pilnīga auguma sievietēm tērpu izvēlē, ir mīlestība pret maisveidīgiem apģērbiem. Nedomā, ka tie tevi vienā mirklī padarīs slaidu, tāpēc, lai arī cik nebūtu žēl no tiem šķirties, labāk tomēr ziedo tos miskastei un aizstāj ar tāda piegriezuma tērpiem, kas izcels vidukli. Krāšņu formu īpašniecēm parasti piestāv apliekamās halāta piegriezuma kleitas, kas lieliski izceļ figūras plusus un gudri nomaskē to, kas slēpjams.

Vergošana modes tendencēm

Modes industrijas mērķauditorija lielākoties ir jaunas meitenes ar modeļu tipa figūrām. Ja arī tev ir iepaticies kāds ekstravagants tērps, ko noskatīji modes skatē, nedomā, ka nekavējoties jāsteidzas iegādāties kas tamlīdzīgs. Iespējams, ka jau pielaikošanas kabīnē tavas rozā brilles kritīs un secināsi, ka sezonas tendences nav tavai figūrai glaimojošas, tādēļ vienmēr drošs variants ir pieturēties pie klasiskiem modeļiem, kas papildināti ar kādu modīgu aksesuāru.

Koriģējošās veļas ignorēšana

Protams, koriģējošā veļa nepaveiks neiespējamo, vienā mirklī samazinot tavus apkārtmērus par sešiem izmēriem, bet tā tomēr padarīs figūru daudz pievilcīgāku, nogludinot liekos apaļumus un krokas. Koriģējošās veļas ražotāji ir parūpējušies, lai veikalos būtu nopērkami arī tādi modeļi, ko var nēsāt ne tikai svētku reizēs, bet arī ikdienā.

Pārdrošs dekoltē

Kāds gudrs cilvēks reiz ir teicis tā: "Ja tev ir liekais svars, tad liec akcentu uz dekoltē." To nevar apstrīdēt, ka jāizceļ tas, ar ko var lepoties, bet viss jādara ar prātu un mēru, lai tavs koptēls neatstātu vulgāru iespaidu.

Neatbilstoša izmēra apģērbs

Nedomā, ka, iegādājoties par vienu vai diviem izmēriem mazāku tērpu, un iespīlējoties tajā, tu arī izskatīsies atbilstoši šim izmēram. Tieši otrādi - skats no malas būs visai nepievilcīgs, jo pārāk apspiestais tērps izcels katru vismazāko tavas figūras nepilnību.

Krāsainu apdruku lāsts

Pastāv uzskats, ka liekos kilogramus var lieliski nomaskēt, izvēloties tērpus ar spilgtu, krāsainu apdruku. Tomēr, sakombinējot daudzus dažādus spilgtus rakstus vienā tēlā, rezultāts būs tieši pretējs, tāpēc uzmanies kļūt par staigājošu apsmieklu.

Kļūdaina aksesuāru izvēle

Pareizi piemeklēti aksesuāri ir tikpat svarīgi kā veiksmīgi piemeklēts apģērbs. Iesakām paeksperimentēt ar dažādiem masīviem kuloniem garās ķēdītēs, smalkām, garām šallēm, lieliem auskariem un pulksteņiem. Ieteiktu izvairīties no apjomīgām kaklarotām, kas pārāk cieši pieguļ kaklam.

Aizkarveidīgi drapējumi

Last night @amsouthampton 💋

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on Aug 13, 2016 at 7:34pm PDT

Drapējumu izmantošanu apģērbā nevajadzētu pilnīgi noliegt, jo ir atsevišķi apģērbu modeļi, kas bez tiem nav iedomājami. Vienkārši jāpatur prātā teiciens,- kas par daudz, tas par skādi,- lai neizdarītu sev lāča pakalpojumu, ar neveiksmīgiem drapējumiem, padarot savas kuplās formas vēl kuplākas, turklāt stratēģiski nevēlamās vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!