Foto: Shutterstock

Līdz Ziemassvētkiem palikusi tikai nedaudz vairāk nekā nedēļa. Ja visādi citādi jau esi parūpējusies par svētku atmosfēru, iespējams, vērts dot iespēju mīlīgajiem Ziemassvētku džemperiem.

Ziemassvētku džemperi šajā laikā ir īpaši aktuāli. Rotāti ar sniegavīriem, ziemeļbriežiem, Ziemassvētku vecīti, eglītēm un citiem svētku atribūtiem, tie noteikti izceļas uz pārējo fona. Cits vienkāršāks, cits papildināts ar dažādām, uzmanību piesaistošām detaļām, piemēram, pat lampiņām.

Situācijas, kad šos džemperus ģērbt, var būt dažādas. Ja tas atbilst noteiktajām normām, vari svētku gaidās džemperi uzģērbt pat uz darbu. Šie adījumi ne vien labi izskatās ar mīkstām un ērtām biksēm, bet pat tilla svārkiem un augstpapēžu kurpēm – viss lielā mērā atkarīgs no tavām kombinēšanas spējām. Ja uz darbu svētku noskaņās nesanāk ietērpties, vari atstāt šo Ziemassvētku aksesuāru pasēdēšanai draugu un ģimenes lokā. Piemēram, vari līdzīgos vai pat vienādos džemperus saģērbties ar savu otro pusīti, māsu, draudzeni vai bērnu. Daži pat mīlīgajos džemperos ietērpj savus mājdzīvniekus.

Šī var būt arī lieliska iespēja izveidot grupas fotogrāfiju, kas var kalpot kā sveiciens tiem, kas šajā ģimeniskajā laikā nav ar jums!

A post shared by kerry lyons (@kerryaine) on Dec 13, 2017 at 8:39pm PST

A post shared by Mαddie💋 (@madisyn.jpeg) on Dec 13, 2017 at 4:39pm PST

A post shared by Vina Wilson (@vina.710) on Dec 24, 2016 at 12:05pm PST

A post shared by Susan Rodriguez (@sdmenj) on Dec 14, 2017 at 5:39am PST

A post shared by Åsagåsa (@asagasa77) on Dec 14, 2017 at 4:30am PST

A post shared by Agata J (@aggjann) on Dec 14, 2017 at 4:06am PST

A post shared by Pozer (@pozercompl) on Dec 14, 2017 at 4:49am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!