Pašus negaidītākos variantus telpu dizainā var iegūt ar priekšmetu otrreizējās izmantošanas palīdzību. No fotogrāfijām var pagatavot lampu kupolus, no krellēm – aizkarus, no kažoka – dīvāna spilvena pārvalkus, lampas abažūru var apvīt ar boa, lai sasildītu mākslīgās puķes, tajās var iemontēt lampiņas un... Un tā tālāk.
Saplūstot ar mēbelēm

Bet ar tikpat lieliem panākumiem interjera priekšmetus var pieskaņot apģērbam. Tā, piemēram, ja tev ir mākslīgās ādas apģērbs, vari tam piemeklēt mēbeles. Kaut vai krēslus, kas pagatavoti no spīdīgas mākslīgās lakādas, un, kuros iesēžoties, tiek dota iespēja sajusties ar tiem kā vienam veselam.

Maizes kaste – mulsinātāja

Par pagājušā gadsimta vidus akrila bumu liks atcerēties virtuve ar krāsainiem bāra krēsliem, kuri dižojas ar dažādu krāsu caurspīdīgām akrila atzveltnēm un spožu, hromētu kāju.

Šādā virtuvē gluži labi iederēsies ne tikai tās īpašniece, tērpusies krāsainās drēbēs, bet arī apaļa, hromēta maizes kaste muciņas formā, kas vienlaikus kalpos kā atraktīva alus mīļotāju mulsinātāja. Cik gan liels būs ciemiņa pārsteigums atklājot, ka alus vietā muciņas vēderā atrodams... vien maizes klaips.

Lampa ar raksturu

Sarkana, dzeltena, zaļa vai zila, caurspīdīga stikla bumba, kam aptinies caurspīdīgs stikla diegs jeb lampa ar raksturu – tā varētu nosaukt mūsu pašu stikla rūpnīcas “Grīziņkalns” dizaineru jauno izgudrojumu. Caurspīdīgā stikla lampa var būt arī bezkrāsaina, bet tādā gadījumā krāsains būs stikla diegs.

Jāatceras, ka šī bumba nav piemērota ne futbola, ne basketbola ne arī kāda cita sporta veida spēlēšanai. Taču tas nebūt nenozīmē, ka šai lampai nepatīk spēles - tā rotaļājas gan, taču vienīgi ar pašas radīto gaismu.

Kad salst kājas

Uz grīdas noklāta tikpat bieza, cik mīksta zvērāda, nokrāsota vai nu kā leopards, vai kā zebra, nebūt nenozīmē, ka savu brīvo laiku tu pavadi kā aukstasinīga medniece. Tas var norādīt vai nu uz to, ka esi atradusi savam interjeram piemērotu aksesuāru vai arī, ka šoziem tev gluži vienkārši salst kājas...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!