Foto: Shutterstock
Pavasaris, kā vienmēr, atnācis ar jaunām modes aktualitātēm arī rotu pasaulē. Šoreiz "Purewow" eksperti atskaitās par galvenajām tendencēm šajā jomā.

Izteiksmīgi auskari noteikti ir viena no aktualitātēm, kam vērts pievērst uzmanību. Vislabāk tie izcelsies īso matu īpašniecēm vai arī tām, kuras izvēlēsies saņemt matus, piemēram, copē.

Šosezon no dziļākajiem skapju stūriem ārā var vilkt ne vien visas mazās somiņas, bet arī rotaslietas ar mazmazītiņiem dimantiņiem. Plāni un neitrāli gredzeni izskatīsies gana eleganti.

Ja kurpes un zeķes vienmēr nāk pārī, tā vienmēr nav jābūt ar auskariem. Vari izvēlēties speciāli veidotus asimetriskus auskarus, kā iespējams aplūkot attēlā, vai arī izvēlies elementārāko variantu un izvēlies pa vienam auskaram no diviem dažādiem komplektiem.

A post shared by 21rebel Jewelry (@21rebel) on Jan 31, 2017 at 9:23pm PST

Daudz elegantāk par samta čokeri ap kaklu, kas ļoti aktuāli bija pērnajā gadā, izskatīsies metāliskas rotaslietas.

A post shared by Ben-Amun (@ben_amun) on Mar 21, 2017 at 10:18am PDT

Tās, kuras nevēlas caurdurt ausi, lai ievietotu vēl kādu auskaru, tomēr vēlas izmēģināt kaut ko jaunu, lieliski izskatīsies auskaru stienīši.

Pretstatā mazo gredzenu vilinājumam modē ir izvēlēties arī neierasti masīvus un metāliskus gredzenus.

A post shared by etsy (@etsy) on Jul 22, 2015 at 12:19pm PDT

Gaumīgi izskatīsies arī metāliskas ķēdes.

Auskaros, kaklarotās, uz somām, kurpēm un visur citur – bārkstiņas šosezon nevar būt par daudz. Uzkrītoši lielas un nebēdnīgas bārkstis atsvaidzinās ierasto stilu.

Bet, runājot par pavasari, uzplauksti arī tu! Lai arī tas nav nekas sevišķi jauns, ziedi un pavasaris ir divas neatņemamas sastāvdaļas.

A post shared by L A N É. (@vtlane) on Aug 4, 2016 at 9:30am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!