Foto: Instagram
Vairumā gadījumu, ja iedomājamies par bikškostīmu, prātā nāk stīvi, pelēki un garlaicīgi komplekti, ko uzvilkt var vien uz lepnākajām biznesa sanāksmēm. Tomēr, patiesību sakot, ne vienmēr bikškostīmi ir tas apģērbu komplekts, kam jāstāv skapī un jāgaida savs gandrīz vienīgais gada iznāciens. Šoreiz piedāvājam aplūkot vairākas idejas, kā bikškostīmu padarīt pat par ikdienas tērpu – un noteikti ne to garlaicīgāko!

Pirmais, ar ko varam piesaistīt apkārtējo uzmanību un izkāpt no pavisam ierastajiem rāmjiem – izvēlēties kostīmam interesantu apdruku. Elegants rūtojums vai punktiņi būs tieši laikā, lai pavisam nedaudz atsvaidzinātu ierasti drūmās krāsas un tēlu.

A post shared by @nataliavfan on Oct 6, 2016 at 7:50am PDT

Tad, protams, vari padomāt arī par krāsām. Kāpēc gan, it īpaši pavasari gaidot, neizvēlēties drosmīgākas un spilgtākas krāsas?

A post shared by 📷 Timur Emek (@timuremek) on Feb 24, 2017 at 9:08am PST

Lielu lomu spēlē arī pats kostīma piegriezums. Liels uzsvars, protams ir biksēm. Variantu ir daudz – bikses ar paaugstinātu jostas vietu vai bikses, kuru garums sniedzas līdz potītēm. Tikpat labi tās var būt platās bikses, kas izskatās gandrīz kā kupli svārki. Runājot par otro bikškostīma daļu jeb žaketi, arī tā var variēt piegriezumu dažādībā – pusgaras, platas vai ļoti iespīlētas rokas. Var arī atšķirties pats žaketes garums, piemēram, tā var būt īsa, līdz nabai vai tieši pretēji – nosegt pat sēžamvietu. Jāteic, ka piegriezums var būt tik fifīgs un neierasts, ka nevajadzēs pat izvēlēties pamanāmas krāsas.

Vēl viena lieta, kam pievērst uzmanību – pats audums. Ne vienmēr tam jābūt cietam un iestīvinātam. Brīvākai ikdienas kustībai vari izvēlēties, piemēram, aktuālo zīdīgo audumu vai vari noskatīt vējā plandošu kostīmu vasarīgajām dienām.

Kā jau tika pieminēts, vasara vairs tomēr nav aiz kalniem, tāpēc vari apdomāties arī par variantu karstākajām vasaras dienām, kurā bikses aizstāj eleganti šortiņi.

Tomēr, ja neesi gatava uz drosmīgākiem soļiem, vari iemīļoto bikškostīmu atsvaidzināt ar citām garderobes detaļām un aksesuāriem. Izvēlies kādu elegantu cepuri, pie klasiskā kostīma pieģērb sportiska stila apavus vai izvēlies kādu košu un interesantu blūzīti. Variantu ir daudz!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!