Foto: Publicitātes attēli
Bārkstis, krāsas, ziedu raksti, tas viss veido boho stilu, kas svin savu modes uzvaras gājienu – septiņdesmito gadu atdzimšanu! Šī laika stils ir elegants un sievišķīgs, visa pamatā valda bohēmisks šiks.

Par to, kā panākt lielisku izskatu gan šīs vasaras karstākajos festivālos, gan draudzenes kāzās, stāsta Natālija Rivoņenko, "Create in Riga" Stila akadēmijas radošā direktore.

Lakats var būt gan kā aksesuārs, gan otrās dienas matu glābējs

Gari, izlaisti mati ir septiņdesmito gadu stila elements, īpaši uzmanība tiek pievērsta matu ieveidošanai, parasti, mati ir nedaudz ieviļņoti. Tagad modes kanoni nosaka pievienot kopējam tēlam arī lakatu, kas kalpos kā spilgts akcents. Nav svarīgi, vai lakats ir saskaņots ar apģērbu, vai spēlējas ar kontrastiem – galvenais, lai tas pieguļ tavai galvai un ir viegli sasienams, tāpēc, eksperti iesaka izmantot zīdu, kas ir smalks un viegls audums. Otrajā festivāla dienā, kad mati ir pārdzīvojuši traku nakts ballīti, lakats būs īpaši labs sabiedrotais!

Čolka no modes neiziet

Katrs puķu bērns septiņdesmitajos gados zināja - dzīve ir labāka ar čolku. Mēs vēlamies atgriezt atpakaļ modē šo tendenci, sevišķi lielu uzmanību pievērst tai šajā vasarā! Čolka, kas stiepjas pāri uzacīm. Ieveidot var gan klasiski, pāri uzacīm, bet kārtīgi izžāvējot, vai arī veidot uz malām, atdalot čolku uz pusēm. Čolka īpaši eleganti izskatīsies garu matu īpašniecēm. Meitenes, kas meklē jaunu ekstravagantu griezumu, lūdziet saviem meistariem pēc čolkas, kas stiepjas pāri uzacīm!

Foto: Publicitātes attēli

Bizes

Vēl viena šīs vasaras top tendence būs bizes – nevīžīgas, gludas, spurainas, galvenais ļaujies savai iztēlei. Bizēm akcentus vari likt ar šajā sezonā aktuālajām matu rotām – fliteriem un metāla aksesuāriem. Lai nofiksētu frizūru, izmanto īpaši stipras fiksācijas matu laku, bet pievērs uzmanību, lai laka nepadara matus lipīgus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!