Foto: Publicitātes foto

Ja esi no tām, kas aktīvi iesaistās sava vīrieša garderobes veidošanā, un viņa stila vadlīniju noteikšana vairāk vai mazāk gulst uz taviem pleciem, iespējams, vērts uzzināt, kas apģērbā svarīgs ir vīriešiem, un kādas vēsmas šobrīd ir vīriešu modes pasaulē. Kodolīgas atbildes sniedz pazīstamais modes mākslinieks Dāvids interviju ciklā "100 personības līdz Latvijas simtgadei".

Sarunā Dāvids, atsaucoties uz savu pieredzi, šūdinot tērpus vīriešiem, nekautrējas izcelt būtiskākās vīriešu bažas. "Latvijā vīriešiem uztrauc tikai viens jautājums – vai es neizskatos pēc geja. Es nekur citur pasaulē neesmu redzējis tādu apmātību tieši ar to." Modes mākslinieks šo fenomenu neizprot, domājot, kāpēc gan lai kādu tas uztrauktu, ja tā nav nav patiesība.

Tomēr, koncentrējoties uz to, kas aktuāls šobrīd vīriešu modes pasaulē: "Tagad vīriešiem, godīgi teikšu, modē ir ziedu un hipiju laiks tādā labā, klasiskā nozīmē. Tas ir krāsains, un tas ir vajadzīgs. Kādu lakatiņu un tauriņu, un simtiem aksesuāru, rokassprādzes – ādas un visvisādas," kodolīgi būtisko pasniedz Dāvids.

Lielo interviju skaties "100 personības līdz Latvijas simtgadei" 360TV kanālā, ceturtdien, 29. septembrī plkst. 22.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!