Foto: Instagram.com/ducielondon/karibu_fur
Ja tev labpatīk smelties stila iedvesmu no dažādām modes dīvām, noteikti uzmanību būs piesaistījušas arī pūkainās čībiņas, kurās dāmas nereti izvēlas gozēties. Lai arī kā garderobes elements šīs čībiņas ir lieliskas, iegādājoties tās savā īpašumā, var nomākt jautājums – ar ko tās saskaņot? Turpinājumā daži ieteikumi!

Saskaņo čībiņas ar vējā plandošu pludmales kleitu. Varbūt sākotnēji šī kombinācija var šķist neiedomājama, bet, kad redzēsi šo modes duetu, būs skaidrs, ka tas var izskatīties gana eleganti, ierosina "Purewow" stila eksperti.

A post shared by Aurora James (@aurorajames) on Jul 12, 2016 at 11:29am PDT


Zīda žaketīte un cieši džinsi.
Būsim godīgi, daudzi no šiem pūkainajiem apaviem atgādina čības, ar ko nereti ļaudis dodas uz baseinu vai pludmali. Tomēr tas nebūt nenozīmē, ka tās labi izskatās vien šādās situācijās. Izteiksmīgie apavi lieliski sader ar neitrālajām biksēm un šiko žaketīti.

A post shared by Nika Huk (@fashionagony) on May 4, 2017 at 8:39am PDT

Centies pārējās garderobes detaļas izvēlēties neitrālas. Šie apavi noteikti piesaistīs apkārtējo uzmanību, tāpēc vērts nepārcensties ar apģērbu krāšņumu un izvēlēties tos samērā neitrālus, lai liekākais tērpa akcents būtu pūkainās čībiņas!

A post shared by @stylepicknmix on Apr 18, 2018 at 12:11pm PDT

Saskaņo ar jebkuru apģērbu, ko būtu kombinējusi ar sandalēm. Mode nav nekāda raķešzinātne – dažreiz viss vienkāršais ir arī skaistais. Ir reizes, kad nemaz nevajag tik daudz iespringt, lai šo aktualitāti izmēģinātu!

Saskaņo apavus ar sportisko stilu. Kurš gan būtu iedomājies, ka arī šis komplekts var izskatīties patiesi kičīgi? Izmēģini!

Turpinājumā vēl dažas interesantas idejas!

A post shared by DUCIE Official (@ducielondon) on Apr 8, 2018 at 3:46am PDT

A post shared by AMIFURS (@amifurs) on Apr 18, 2018 at 3:02am PDT

A post shared by AMIFURS (@amifurs) on Apr 18, 2018 at 1:39am PDT

A post shared by HAUTE ACORN (@haute_acorn) on Apr 17, 2018 at 8:13am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!