Atrast džinsu bikses, kuras nespiež, neatkarājas, izskatās seksīgi un uzlabo figūras izskatu, līdzinās laimestam loterijā. Vienreiz atrodot savu ideālo džinsu modeli, cilvēki visbiežāk paliek tam uzticīgi visu mūžu. Lai arī tu drīzumā piederētu pie šiem laimīgajiem, piedāvājam aplūkot astoņus modernākos džinsu modeļus un uzzināt, kam tie vislabāk piestāv un kāds ir to valkāšanas stils.
Five-Pocket - klasika

Lee, stils: Jinx
Forma: Klasiski džinsi ar taisniem, brīva piegriezuma stilbiem. Visdažādākās krāsojuma variācijas.
Figūra: Brīvais griezums, vidēji ieturēta jostasvieta – šīs bikses piestāv ikvienai sievietei. Sēžamvietas vidusdaļā novietotās kabatas nāk par labu gurnu izskatam.
Stila ieteikums: Pie klasiskiem džinsiem vislabāk piestāv apavi uz zemiem papēžiem. Piemīlīgs akcents: ādas jostu var aizstāt ar satīna lenti.

Plati stilbi

H.I.S, stils: Ophra, Comfort Fit
Forma: ērti džinsi ar platiem stilbiem un jostasvietu, kas brīvi turas uz gurniem. Krāsa ir gaiša (stone used) vai tumša ar apdruku, kas imitē krunciņas no sēdēšanas (buffy).
Figūra: Vaļīgais piegriezums ir ideāli piemērots sievietēm ar sievišķīgiem apaļumiem un spēcīgiem augšstilbiem.
Stila ieteikums: sporta apavi vai zābaki uzsver šo bikšu brīvo stilu. Smailpapēžu apavi platajos stilbos pazudīs – diemžēl!

Šauri stilbi

Wrangler, stils: Slimfit
Forma: Samērā ciešas un taisnas bikses. Jostasvieta mugurpusē ir mazliet augstāka, lai sēžot nerēgotos apakšbiksītes. Visdažādākie krāsojumu veidi, arī melnas un kordauduma (cord jeans).
Figūra: Vislabāk piestāv sievietēm ar puicisku figūru.
Stila ieteikums: Ar uzrotītiem bikšu galiem Slimfit bikses atgādina Capri stilu. Pie tām jauki izskatās rotaļīgas augstpapēžu platformkurpes piecdesmito gadu stilā.

Bootcut

7 For All Mankind, stils: Bootcut
Forma: Daļēji balstās uz gurniem. Šauri stilbi ar buktēm, sniedzas līdz potītēm, ar nelielu paplatinājumu zem ceļgala.
Figūra: Stilbu forma un buktes figūru padara slaidāku un garāku. Elastīgās šķiedras audumā nodrošina vēlamo formu, atbilstoši augumam.
Stila ieteikums: Ņemot vērā šo bikšu rūpīgi nostrādāto izskatu, tām vislabāk piestāv smalkais stils. Ideja: seksīgi smailpapēžu apavi un jostiņa ar pērlītēm.

Dziļas kabatas

True Religion, stils: Bridget Stone & Tint
Forma: Pašaura forma ar iegarenām, zemām un dziļām kabatām uz sēžamvietas.
Figūra: Zemu novietotās kabatas sēžamvietai liek izskatīties mazākai, un diagonālie nošuvumi optiski pagarina figūru.
Stila ieteikums: Pie šīm augumu slaidāku darošajām biksēm piestāv arī kurpes ar zemiem papēžiem, piemēram, balerīnkurpes ar metālisku efektu.

Džinsi ar pazeminātu jostasvietu

Diesel, stils: Hipper
Forma: Ārkārtīgi zema jostasvieta, kas turas uz gurniem, ar platu jostu un šauriem, taisniem un pagarinātiem stilbiem.
Figūra: Bikses ar izteikti ekstrēmi zemu jostasvietu vislabāk izskatās slaidām sievietēm, bet labi nomaskē arī druknākus gurnus.
Stila ieteikums: Ja ir garas kājas, tad piestāv zemo un smailo papēžu balerīnkurpes piecdesmito gadu stilā. Citādi ir noteikti jāvelk smailpapēžu kurpes uz augstiem papēžiem.

Burkānforma

cK, Calvin Klein Jeans
Forma: Nedaudz pazemināta jostasvieta ar platāku augšstilbu daļu un sašaurinājumu stilbos potīšu daļā.
Figūra: Ideāli piemērotas sievietēm ar druknākiem augšstilbiem. Mazliet izvirzītās sānu nošuves kājām liek izskatīties slaidākām.
Stila ieteikums: Šie džinsi ir īsti piemēroti valkāšanai zābakos, jo bikšu stilbi uz leju glīti sašaurinās.

Apspīlēti džinsi - stabulenes

Acne Action Jeans, stils: Het
Forma: Astoņdesmito gadu hīts – tām ir paaugstināta jostasvieta un superšauri stilbi.
Figūra: Šīs bikses der kā otrā āda un tāpēc patiešām labi izskatās tikai tām sievietēm, kurām ir garas, slaidas kājas. Labā vēsts: paaugstinātā jostasvieta apslēpj mazus polsterīšus vēdera un gurnu daļā.
Stila ieteikums: Stabulenes izskatās ļoti seksīgi kopā ar greznām augstpapēžu kurpēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!